Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Szülő, nevelő bál a Kazinczy iskolában

kr kazinczybalAz idén tizedik alkalommal rendezte meg a szülői közösség a Kazinczy bált, melyen a szülők szép számmal képviseltették magukat. A végzős diákok keringője és a 4. osztályosok palotása tette igazán alkalmivá az eseményt. A finom étkek, a hangulatos zene mellett kellemes beszélgetésekre is lehetőség adódott. A tombolából befolyt összegből, az igényeket megvizsgálva, a tanulók tanulmányi munkáját, szabadidős tevékenységét kívánják segíteni.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477