Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bélahalma többek baja

kr belahalmaTisztelt Szerkesztőség!
Ezúton szeretném felhívni a lakosság figyelmét egy problémára.
Lányom a Bélahalma utcában lakik egy társasházban.
Sajnos, amikor ezeket építették, csak kevés parkolót csináltak mellé. Így, akik ott laknak, vagy szülők, családtagok, kénytelenek az utcában parkolni, vagy az Örösi úton leállni. Ez még a kisebbik gond.
De lakik az utcában egy illető, aki azt hiszi, a Bélahalma utca az övé. Aki ő elé leáll a kocsi-bejáróját szabadon hagyva is, fenyegetőzik, és kárt tesz más autójában. Engem is megfenyegetett! Kivágja a gumikat, megbánom, ha odaállok!


Lányomék autójára úgy ráállt 2 autóval, hogy nem tudtak elindulni. Egy reggelre ismerősünk márkás autójának ablaktörlő lapátját letörte, ami 30.000 Ft-os kárt jelent.
Ha minket fenyeget, szerintem másokat is. Ez közterület! Semmi köze hozzá, ha valaki oda áll le. Közveszélyes! Le kell állítani! Szándékos rongálás!
Kamera nincs, bizonyítani nem tudjuk, de rá gyanakszunk. Kérem, jelezzék, ha mást is fenyeget, vagy kárt tett az autójában.
Név és cím a szerkesztőségben


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477