Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Anonymusok figyelmébe

Ezen az oldalon helye lenne egy harmadik olvasói levélnek is. Sajnos nem közölhetjük. Nem kiadónk tiltotta le, ahogy egyesek gondolnák. Elveink nem engedik. 

A levélíró ugyanis nem fedte fel kilétét szerkesztőségünknek sem. Márpedig névtelen levelet - még ha tartalmával, stílusával, hangnemével semmi bajunk nincs - nem közlünk.
Viszont - ha a levelező így kívánja - megőrizzük a szerző inkognitóját. Ilyenkor alkalmazzuk a „Név és cím a szerkesztőségben” aláírás formulát. Ahogy tettük e számunkban, két esetben is.
És ahogy tesszük a jövőben is.
A Tiszaújvárosi Krónika szerkesztősége


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477