Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bombagólos győzelem

KR fociAz előrehozott tavaszi első fordulóban az Eger ellen sikerült az őszi nyitányon elszenvedett vereség után revansot venni. A győzelem azt is jelenti, hogy a jövő évi start előtt a két csapat helyet cserélt a tabellán.
Tiszaújváros - Eger SE


1-0 (1-0)
Tiszaújváros: 250 néző. Vezette: Sándor (Kövér, Gavalla-Kulcsár)
TFCT: Tóth - Fodor, Burics, Pap, Nagy D, (Kertész), Lipusz (Dajka), Bussy (Lippai) Hussein, Papp, Illés, Molnár
Eger SE: Tajti - Mikolka, Fekete, Vajda (Benke), Gresó, Titko (Kacsó), Lőrincz, Pataki, Debreceni, Rjasko (Busai), Lakatos
17. perc: Burics a 16-os előterében lopta a távolságot és mintegy 18 méterről lövésre szánta el magát. Bombája a felső lécet érintve védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. (1-0)
Kár egy győztes mérkőzést ezzel kezdeni, de sajnos már szinte általános, hogy a bajnoki mérkőzéseken a leggyengébb láncszemnek a játékvezetői hármas bizonyul. A mostani találkozón a téves ítéletek, a meg nem ítélt szabálytalanságok nem befolyásolták a végeredményt, de alaposan rányomta bélyegét a találkozóra a játékvezetői ténykedés.
Az első 15 perc egyértelműen a TFCT-é volt. Burics egyéni alakítása és szenzációs bombagólja zárta le ezt az időszakot, melyet követően a meccset a mezőnyküzdelem jellemezte.
A második félidőben láthatóan átengedte a területet és a kezdeményezést is a Tiszaújváros, ám a kontrák nem jöttek be, de a vendégek is csak egy-két alkalommal jelentettek igazi veszélyt a kapunkra.
Gerliczki Máté: Az első 30 percben keményen letámadtuk az ellenfelünket, aminek egy gól lett a jutalma, ezután átengedtük az ellenfélnek a kezdeményezést. Többször le is zárhattuk volna a mérkőzést, de mivel nem tettük meg, így az nyílt maradt. Gratulálok játékosaimnak a fontos győzelemhez.
Vitányi László: Büszke vagyok a csapatom egész éves teljesítményére. A mai napon is megmutatták, hogy a sokkal jobb erőkből álló hazaiakat a kapujuk elé szögezték, de ilyen passzban vagyunk, nem tudunk a kapuba találni. Egy jól eltalált lövés döntött a három pont sorsáról.
További eredmények
Jászberény - Cigánd 4-0
Tállya - ESMTK 0-1
Sajóbábony - DVTK II. 0-2
SBTC - Szolnok 0-2
Putnok - DEAC 1-0
Nyírbátor - Füzesgyarmat 0-3
Sényő - Gyöngyös 4-5

Egy gól és más semmi

Újabb fordulón vannak túl a nagypályás utánpótlás csapatok. Az ellenfél minden esetben a Balmaz FC- Olasz Focisuli csapata volt. A mezőny talán legerősebb alakulatait nevelő egyesület nem hagyott kétséget az erőviszonyokat illetően.
U19
Tiszaújváros - Balmaz FC (félbeszakadt)
U17
Tiszaújváros - Balmaz FC 1-7 (0-4)
Gól: Balogh G.
U15
Balmaz FC - Tiszaújváros 3-0 (3-0)
U14
Balmaz FC - Tiszaújváros 12-0 (5-0)


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477