Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Jobbak voltunk, mégsem győztünk

kr fociA bajnokság 13. fordulójában a Sényő együttesét fogadta csapatunk. A mérkőzésen a Tiszaújváros volt az aktívabb, mégis pontosztozkodás lett a vége.
Tiszaújváros - Sényő 1-1 (1-1)


Tiszaújváros: 250 néző. Vezette: Hanyecz (Pogonyi, Belicza)
TFCT: Tóth - Fodor (Nagy P.), Burics, Dajka, Pap, Nagy D., Bussy, Hussein, Illés (Molnár), Kertész (Faggyas), Papp.
Sényő: Gagyi-Klepács, Kristófi, Ács, Lakatos (Takács) Phrakonkham, Fabu, Marics (Ruska), Kapacina, Barcsay (Bodó), Márton.
13. perc. Bussy beadását követően kapáslövésre fordult a 16-oson belül Nagy Dávid, ám Fabu rátartott a lábára. A játékvezető azonnal a sípjához nyúlt, és intett, hogy a megmozdulás büntetőt ér. A sértett állt a labda mögé, és higgadtan a kapu jobb oldalába lőtt. (1-0)
32. perc: Fabu javította hibáját, egy beívelés egyedül találta az ötös vonalában, és ő erőből a hálóba vágta a labdát. (1-1)
A pontszámokat tekintve a Sényőnek állt a zászló a mérkőzést megelőzően, ám tudni lehet, hogy a TFCT hazai pályán a legjobbakat is képes hibára kényszeríteni. Mindkét csapat a szerdai - győztes - kupamérkőzés fáradalmai után állt pályára. Vélhetően a vendégeknek kedvezett, hogy 6 olyan játékos is volt a keretben, akik korábban Tiszaújvárost is megjárták.
Az első tizenöt percben több nagy bedobással és szöglettel veszélyeztetett a hazai gárda, ám csak egy gólt sikerült lőni. Ezt követően a Sényő átvette a kezdeményezést, melyhez mi asszisztáltunk, így megérdemelten egyenlítettek a vendégek.
A második félidő is hasonlóan hullámzó volt, mint az első, de összességében több lehetősége volt a TFCT-nek, amit sajnos nem tudott kihasználni - köszönhetően a kiválóan védő Gagyinak, aki egyáltalán nem gagyi teljesítményt nyújtott -, így maradt az eredmény, és a pontosztozkodás.
Gerliczki Máté: Két jó csapat egy viszonylag jó mérkőzést játszott. Mindkét gárda nagyon elfáradt a hétközi kupaszereplés miatt. A helyzetek számát tekintve jóval közelebb álltunk a győzelemhez.
Blaner Attila: Nagy gratuláció a fiúknak, a 2. félidőben nagyot küzdöttek. Az igazsághoz tartozik, hogy Gagyi a 2. félidőben több nagy védéssel tartotta meccsben a csapatot. Ennek ellenére az egy pontra azért rászolgáltunk. Gratulálok a hazai csapatnak és további sok sikert kívánok nekik a folytatásban.
További eredmények:
Putnok - Gyöngyös 2-0
Tállya - Debrecen 3-1
Cigánd - Szolnok 1-3
ESMTK - DVTK II. 4-0
SBTC - Füzesgyarmat 1-0
Sajóbábony - Eger 0-0
Jászberény - Nyírbátor 1-2
Következik a 14. forduló:
2018. november 11., vasárnap 13:30
ESMTK - Jászberény
DVTK II. - Cigánd
Szolnok - Tállya
DEAC - Sajóbábony
Eger - SBTC
Füzesgyarmat - Putnok
Gyöngyös - Tiszaújváros
Sényő - Nyírbátor

Pozitív mérleg

A legutóbbi bajnokikon utánpótlás csapataink az Alsózsolcai KSC és a Tállya KSE együtteseivel mérkőztek meg. A négy találkozón 7 pontot szereztek a fiúk.
U19
Alsózsolca - Tiszaújváros 5-0 (4-0)
U17
Alsózsolca - Tiszaújváros 1-2 (1-1)
Gól: Tóth S., Balog Sz.
U15
FC Tiszaújváros - Tállya 1-1 (1-0)
Gól: Hártó P.
U14
FC Tiszaújváros - Tállya KSE 4-3 (3-2)
Gól: Bodnár V.2, Molnár D., ZemlényiP.

Jön a Honvéd

Hozta a kötelezőt a Magyar Kupa 7. fordulójában a TFCT, és kétgólos győzelmet aratott a Balaton partján.
Balatonlelle - Tiszaújváros 0-2 (0-0)
Balatonlelle:200 néző. Vezette: Kubicsek (Kis, Rózsás)
76.perc: A bal oldalon Illés iramodott meg, majd középre lőtte a labdát, és az érkező Nagy Dávid 7 méterről a hálóba lőtt. (0-1)
80. perc: Illés végzett el szögletrúgást, és ismét megtalálta Nagy Dávidot, aki ezúttal hat méterről, fejjel juttatta a kapuba a labdát. (0-2)
A 340 km-es út után egy a megyei bajnokságban eddig makulátlanul szereplő csapathoz látogatott a Tiszaújváros, így sejthető volt, hogy nem lesz könnyű dolga.
Az első félidőben a hazaiak több helyzetet is kihagytak, a TFCT pedig dekoncentrált játékával nem igazán veszélyeztette az ellenfelet.
A második félidőben sem változott a felállás, de a hazaiak a végére kezdtek elfáradni, és Nagy Dávid jó cserének bizonyult, mert két góljával megszereztük a továbbjutást.
A legjobb 32-ben a sorsolás kegyéből ismét rangos ellenféllel találkozik csapatunk, az NB I. jelenlegi másodi helyezettje, a Budapest Honvéd együttese ellen harcolhatja ki a 16 közé jutást a TFCT. A mérkőzés december 5-én lesz Tiszaújvárosban.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477