Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Országjárás bronzéremmel

kr asztaliteniszKözel 1300 km-t kellett utazniuk a TSC utánpótlás asztaliteniszezőinek október utolsó két hétvégéjén. Rendhagyó módon egymáshoz ilyen közeli időpontban rendezte meg a Magyar Asztalitenisz Szövetség két őszi országos versenyét.


Előbb a nyugati határnál fekvő Bük, majd a déli határhoz közeli Orosháza adott otthont a kétnapos megmérettetéseknek.
A TSC versenyzői közül Fónagy-Árva Zsófiát zavarta meg legkevésbé a sorozatterhelés, Orosházán 5. helyezést ért el, Bükön pedig remek teljesítményének köszönhetően felállhatott a dobogó harmadik fokára.
A TSC többi versenyzője is jól szerepelt, hiszen a Fónagy-Árva Péter - Köllő Ábel páros az idősebbek (U15) korosztályában mindkét versenyen 9. helyen végzett, és Péter egyéniben elért 10. helye is elismerést érdemel ebben a sűrű, a teljes országos elitet felvonultató mezőnyben. Köllő Ábel mindkét versenyen a 32-es főtáblán szerepelt, de ezúttal nem sikerült a legjobb 16 közé jutnia.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477