Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hárman a legjobbak között

kr asztaliteniszIgen messzire, a Baranya megyei Mohácsra kellett utaznia a Tiszaújvárosi SC utánpótlás korú asztalitenisz versenyzőinek, hogy részt vegyenek az év legrangosabb egyéni versenyén, az újonc és serdülő országos bajnokságon.
Megérte megtenni a hosszú és fáradságos utat, mert a versenyzők kiváló eredményeket értek el.


A legfiatalabb leányok mezőnyében (U11) Fónagy-Árva Zsófia magabiztosan megnyerte a csoportját, majd a főtáblán nála jelentősen magasabban rangsorolt versenyzőket legyőzve menetelt egészen a dobogóig, és végül a 3. helyet szerezte meg. Zsófia megmérette magát a nagyobbak között is. U12-ben a 9., U13-ban pedig a 17. helyen végzett.
A fiúk U13-as mezőnyében Fónagy-Árva Péter sorra nyerte a mérkőzéseket a főtáblán, és csak az elődöntőben szenvedett vereséget, döntő szettben az országos ranglistavezetőtől. A különbség a lehető legkisebb volt, abszolút benne volt a mérkőzésben a fordított eredmény is. Az országos bajnokság bronzérme miatt egyáltalán nincs ok bánkódásra, mert ez a teljes élmezőnyt felvonultató versenyen rendkívül nagy teljesítmény!
Az U12-es fiúk korosztályában Köllő Ábel magabiztosan jutott el a legjobb 8 közé, a negyeddöntőt - habár nagyon jó esélyekkel indult -, már nem sikerült megnyernie, végül az 5. helyen végzett. Ábel az U13-as fiúk mezőnyében is asztalhoz állt, ahol a 9. helyen zárta a versenyt.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477