Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Érdemek Érden a felkészülésin

kr fociIgaz gólt nem szerzett, de az NB III Nyugati csoportjának egyik élmenője, az Érd csapata ellen biztató játékot mutatva döntetlent ért el a TFCT.
Érd - TFC Tiszaújváros 0-0
Ellentétes félidőt produkált az időjárás, míg az első félidőben eső esett a, addig a másodikban hóvihar kerekedett. Csapatunk a mérkőzés nagyobb részében uralta a játékot, szépen, taktikusan, türelmesen és nyugodtan játszott.
A három távozó után két érkezőről számolt be eddig a TFC hivatalos oldala.
Faggyas Milán és Molnár Máté várhatóan a kezdőben kapnak helyet és erősségei lehetnek a csapatunknak tavasszal - áll a klub honlapján.


Milán 28 éves támadó, az elmúlt félévben Hódmezővásárhelyen játszott és 15 meccsen 9 gólt szerzett. Azt megelőzően a KBSC-vel nyert bajnokságot, előtte megfordult a Sopron, a Pápa, a Szolnok és a Kaposvár csapataiban is, és komoly NB I-es múlttal rendelkezik a Honvéd és a Diósgyőr színeiben.
Máté 22 éves, a jobb oldalon bármely poszton bevethető. 14 éves koráig Nyíregyházán nevelkedett a játékos, aki ugyancsak a KBSC bajnokcsapatának volt a tagja, de egy sérülés miatt ki kellett hagynia az elmúlt fél évet. Korábban megfordult Putnokon, Gyirmóton és a Videoton NB III-as csapatában is.
Lapzártánk után, szerdán késő délután újabb hazai felkészülési mérkőzést játszott TFCT. Aki erről lemaradt, az szombaton 11 órától a DVTK II. ellen láthatja küzdeni a csapatot a műfüves pályán.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477