Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Évadzáró szárazon és vízen

kr kajakevzaroMegtartotta hagyományos évadzáró rendezvényét a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület az Angyal Sportklubban.
Az eseményen Dr. Fülöp György alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, majd az elmúlt évről Jancsár László, az egyesület elnöke számolt be.
A rendezvényen elismeréseket is átadtak, többek között a két duatlon világbajnok, Bodolai Fanni és Lőrincz Tibor vehetett át díjat, de az egyesület eredményes versenyzőit, segítőiket is jutalmazták.
De nem csak ünnepléssel búcsúztatta az egyesület az óévet. December 28-án, Hajdúnánáson 14 versenyzővel egy játékos versenyen vettek részt. A medicinlabda cipelés szákban, szánkóhúzás homokban /hó híján/, célba dobás, futás, valamint kincsvadászat versenyszámokat a fürdő tanuszodájában rendezték meg, majd ráadásként a melegvizű csónakázó tavon eveztek is a versenyzők.

Bár nem az eredmény volt a fontos, hanem a mozgás, a játék, az evezés, a klub versenyzői igen szépen szerepeltek, több első helyet és érmeket szereztek.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477