Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Országos döntőben a lányok

kr roplabdaAz V-ös és VI-os korcsoportban hazai pályán vívta ki a diákolimpiai országos döntőbe jutást az Eötvös DSE leány röplabdacsapata. Hétfőn a négycsapatos megyei döntő első mérkőzésén a nagy rivális miskolci Berzeviczy gimnáziummal csaptak össze, és 3 szettben 2 -1 arányú győzelmet arattak.

Bővebben...

Szenvedés után sima győzelem

kr kosar_1Magabiztos játékkal győzött az alapszakasz tavaszi nyitányán a Phoenix KK a kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában. Az ellenfél, az Alba Fehérvár U23-as alakulata csak a mérkőzés néhány szakaszában tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát.
Tiszaújvárosi Phoenix KK - Alba Fehérvár U23
82-56 (25-19, 15-9, 25-19, 17-9)

Bővebben...

Papírforma eredmény Monoron

Nem hagyott kétséget a Monor afelől, hogy bajnoki babérokra tör. Ennek elszenvedője most a TFCT volt, hiszen simán győztek a hazaiak.
Monor- TFC Tiszaújváros
4-1 (1-0)

Bővebben...

Aerobik diákolimpián

kr aerobicA Tiszaújvárosi Református Diáksport Egyesület aerobik csapata idén vett részt először a kelet-magyarországi aerobik diákolimpián UP 3 challenge aerobik kategóriában.

Bővebben...

A Sportcentrum eseményei

Március 17. (szombat)

Labdarúgás
10.00 FCT U19 - KBSC bajnoki mérkőzés Műfüves pálya
12.00 FCT U17 – KBSC Bajnoki mérkőzés Műfüves pálya

Bővebben...

Bajnoki botlás

Újabb két fordulón van túl a TSC NB III-as asztalitenisz csapata. Az eddig veretlen gárdát a Miskolci Egyetem megverte, így - kevesebb játszott mérkőzéssel - a második a tabellán.
MEAFC - TSC 12-6

Bővebben...

Nehéz rajt

Lejátszotta első NB I-es bajnokiját a Cívis Bowling Team az idei szezonban. A csapat tiszaújvárosi „hazai” mérlege nagyon imponáló, hiszen egy döntetlenen kívül az elmúlt év alapszakaszában minden mérkőzést megnyertek. Most egészen a végjátékig kétséges volt, hogy tudják-e tartani a remek mérleget, de végül a hazaiak javára dőlt el a játék.
Cívis Bowling Team - Glow „A” 13-11


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477