Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Egy félidőt bírtunk

kr foci_1Kiváló első félidő után a papírforma érvényesült, és a Budapest Honvéd jutott a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé, mindazonáltal a Gerliczki alakulatnak semmi oka sincs a szégyenkezésre.
Tiszaújváros - Budapest Honvéd
0-4 (0-0)

Bővebben...

Tiszaújváros a legerősebb a megyében

kr fekvenyomo_rendor2018. december 7-én rendezték meg immár 11. alkalommal a Megyei Fekvenyomó Bajnokságot a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság kiképző központjában, melyen a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságot 7 kolléga képviselte.
Súly és korosztály szerinti eredményeink:

Bővebben...

Leverten Egerben

A bajnokság 11. fordulójában az EKE Eger KOK otthonában vendégeskedett a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK. A tabellán elfoglalt hely és a hazai környezet az Eger győzelmét jelezte előre, a mérkőzés képe alapján azonban reális esélye lett volna a Phoenixnek behúzni a mérkőzést, sajnos nem sikerült.
Eger - Phoenix KK

Bővebben...

Mikulás kupa

kr mikulaskupaHagyományaihoz híven idén is megrendezte Mikulás kupa elnevezésű versenyét a Tiszaújvárosi Fitness SC. A házi jellegű megmérettetésen a következő eredmények születtek.
Fekvenyomás:

Bővebben...

Arany és ezüst

kr karateA hétvégén rendezték meg Budaörsön a Hayashi Shito-ryu Open International Karate Championships versenyt. Ezt a tornát kétévente rendezik meg és a Shito-ryu szakág világbajnokságának tekinthető. A Justitia Fujiyama SE egy versenyzővel képviselte Tiszaújvárost. Kujbus Annabella katában (formagyakorlat) és kumitében (küzdelem) is elindult, és az előbbiben első, az utóbbiban második helyet szerzett.

A megye legjobbjai

Tiszaújvárosban tartották meg az asztalitenisz diákolimpia megyei döntőjét. A tiszaújvárosi asztaliteniszező palánták ismét bizonyították tehetségüket, és sokan közülük - a győztesek -, a februári országos döntőbe jutottak.
Tiszaújvárosi eredmények:

Bővebben...

A Sportcentrum eseményei

December 13. (csütörtök)

Labdarúgás
09.30 Futsal körzeti diákolimpia Edzőterem
December 14. (péntek)
Labdarúgás
Grassroots „C” edzőképzés Játékcsarnok
December 16. (vasárnap)
Kosárlabda
17.00 Aluinvent DVTK- MTK Budapest bajnoki mérkőzés Játékcsarnok


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477