Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Világbajnoki arany óriási futással

kr lehmannMagyar idő szerint múlt szombaton éjszaka a tiszaújvárosiak kiválósága, Lehmann Csongor tiszteletére játszották el a Himnuszt az ausztráliai Gold Coast-on megrendezett triatlon világbajnokság junior korcsoportos eredményhirdetésén.

Bővebben...

Egy új kezdet lesz Pesten

kr kornelBéke Kornél a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület élsportolója új klubhoz igazol. Egyetemi tanulmányai miatt egy ideje már Budapesten tölti mindennapjait, így várható volt, oda kell idővel áttennie székhelyét.

Bővebben...

Újra a Spartathlonon

kr raczrobiA Sajóörösön élő Rácz Róbert tavaly a 3. legjobb magyarként a 62. helyen végzett a Spartathlonon.

Bővebben...

Pauska verhetetlen

kr pauskaA Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság idén is megrendezte a megyei szintű tűzoltó lépcsőfutó bajnokságot. Az abszolút győzelmet – immáron sokadszor - Pauska Krisztián, a tiszaújvárosi FER Tűzoltóság dolgozója szerezte meg.

Bővebben...

Hogy mások is túlélhessék!

Fuss, hogy mások is túlélhessék! - e mottóval szervez jótékonysági futóversenyt a Magyarországi Légimentésért Alapítvány október 28-án vasárnap, melynek bevételét mellkas-kompressziós gép és ultrahang vásárlására fordítják.

Bővebben...

Lehmann világbajnok

kr lehmann_sportraÓriási magyar sikerrel zárult szombaton az ausztráliai triatlon világbajnokság junior férfi futama. Lehmann Csongor, a Tiszaújvárosi Triatlon Klub 18 éves kiválósága fantasztikus futással esélyt sem adott vetélytársainak, így szerezte meg az aranyérmet.

Bővebben...

Pontot hoztunk Ibrányból

Megszerezte első idegenbeli pontját a bajnokságban a TFCT. A hétvégén a Tállya ibrányi pályájára látogatott a Tisza-parti csapat ahol ikszelt a hazaiakkal.
Tállya - Tiszaújváros
1-1 (0-0)

Bővebben...

Máró már kajakkirálynő

kr orvVasárnap zárult az Olimpiai Reménységek Versenye (ORV), melyet idén Lengyelországban, Poznanban tartottak. A fiatalok „mini” VB-jén két tiszaújvárosi sportoló Máró Anna és Kovács Mirtill is vízre szállt, és ha már ott voltak, akkor be is mutatkoztak a nemzetközi elitnek.

Bővebben...

Jól mentek Miskolcon

Az elmúlt hétvégén tartották a Miskolc városi bajnokságot, melyen a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület és a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület is képviseltette magát.
TVSE eredmények:

Bővebben...

Nagy baj Baján

Elkezdődött a bajnokság a kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában. Az első fordulóban idegenbe látogatott csapatunk és a Baja vendégeként nagyarányú vereséget szenvedett.
Bajai Bácska - Tiszaújváros
120–73 (34-17, 32-14, 26-21, 28-21)

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477