Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Ismét az elitben

Lezajlott az V. - VI. korcsoportos lány röplabda diákolimpiai döntő Kecskeméten. A háromnapos viadalon az Eötvös lányai 7 mérkőzést játszottak és éppen csak lemaradtak a négyes döntőről, ahová olyan csapatok is bekerültek, melyeket korábban már legyőzött a Tiszaújváros. A lányok végül a tavalyi döntőhöz hasonlóan az ötödik helyen végeztek.

Nagy Hazard-írozás

kr fociA bajnokság 28. fordulójában egy pontot szerzett csapatunk az Újpest II. együttese ellen.
TFC Tiszaújváros - Újpest II 2-2 (0-0)
Tiszaújváros, 200 néző. V.: Horváth. (Kulcsár, Szarvas)
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Viscsák (Farkas), Bussy (Kerekes), Nagy D., Hussein, Orosz, Molnár F., Fabu, Kristófi, Somogyi (Lukács).
Újpest II.: Drávucz – Tóth P. (Tóth R.), Knap, Molnár, Fék, Gere, Pávkovics, Hazard, Sankovic, Bauer (Ferkel), Sallay (Sándli).
50. perc: Bal oldalon, a középpályán a vendégek elcsíptek egy labdát, mellyel azonnal indították az UTE NB I-es csapatától erre a mérkőzésre kölcsönvett Hazardot, aki két védő között kiugorva vezette rá Tóthra a játékszert és mellette magabiztosan gurított a hálóba. (0-1)
60. perc: A jobb oldalon Kristófi játszott be a 16-oson belülre Viscsáknak, aki keresztbe lőtte a labdát, és a kapu előterében egyedül álló Nagynak már csak be kellett azt segíteni a hálóba. (1-1)

Bővebben...

Élen az Eötvös

Lezajlott az V. - VI. korcsoportos lány röplabda diákolimpiai döntő Kecskeméten. A háromnapos viadalon az Eötvös lányai 7 mérkőzést játszottak és éppen csak lemaradtak a négyes döntőről, ahová olyan csapatok is bekerültek, melyeket korábban már legyőzött a Tiszaújváros. A lányok végül a tavalyi döntőhöz hasonlóan az ötödik helyen végeztek.

Verítékes döntetlen

A megyei bajnokság „A” csoportjában vitézkedő TSC II. csapata nem bírt ellenfelével, igaz nem is kapott ki.
TSC II. - Boldva KSE 9-9
A győzelmeket szerezték: Kavicsánszki 4, Mag 3, Fóti 1 és a Kavicsánszki-Mag páros.
A megyei bajnokságból még két forduló van hátra, a TSC vezeti a tabellát. Az ugyancsak itt szereplő Brassai DSE a 4. helyen áll.

Százhúsz felett

Pap-Csákvári Judit, aki legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet sportberkekben, hogy körbefutotta a Balatont, most ismét nagyot futott. A 16. Sárvár 6/12/24 órás futóverseny 12 órás versenyszámában nem kevesebb, mint 121,4 km-t teljesített. Ezzel az eredménnyel a nők mezőnyében az abszolút 5., míg korcsoportjában a 2. helyet szerezte meg.

A Sportcentrum eseményei

Április 28. (péntek)
Kosárlabda
18.30 Phoenix KK- Nagykőrösi Sólymok KE
bajnoki mérkőzés
Játékcsarnok

Bővebben...

Tizennégy érem Balatonboglárról

kr duatlon_ob-cAlaposan kitettek magukért a Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzői az idei szezon első nagy megmérettetésén, a Balatonbogláron megrendezett duatlon országos bajnokságon 5 arany-, 6 ezüst- és 3 bronzérmet „termeltek”.
A férfi abszolút versenyben csak a pécsiek U23-as világbajnoki bronzérmese, Bicsák Bence tudta megelőzni a Lehmann-fivéreket, akik közül Bence ezüstérmes lett, Csongor pedig bajnoki címet érdemelt ki a junioroknál. A junior lányoknál a második Putnóczki Dorka és a harmadik Molnár Sára mögött is két klubtársuk érkezett célba.
A duatlon ob második versenynapján a mix-váltók vetélkedtek. Az újvárosiak az öt kategóriából háromban is a legjobbnak bizonyultak, miközben a felnőttek az abszolút elsőséget is kiérdemelték.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477