Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Makacsul népszerű kupatorna

kr kupa_121. alkalommal szervezték meg a Sport-Park Kupa teremlabdarúgó tornát a Sportcentrumban. Bár ismét volt egy jelképes nevezési díj a csapatok számára, minden várakozást felülmúló érdeklődés kísérte a sporteseményt.
Mind a játékcsarnokban, mind az edzőteremben folyamatosan zajlottak a mérkőzések szombaton. A délelőtti és délutáni fordulókon összesen 18 csapat mérte össze tudását.
- Konako nélkül még nem volt Sport-Park Kupa - mondta Gulácsi Tamás, a csapat tagja. - Az idén azért is neveztünk be, hogy ne szakítsuk meg a hagyományokat. Régi FC Tiszaújváros játékosok minden évben összegyűlünk, és legalább ezen az egy tornán elindulunk, hogy jó érezzük magunkat és élvezzük a játékot.
A régi rutinos csapatok mellett újonc résztvevői is voltak a tornának.
- A gyerekek mondták, hogy szeretnének jönni - monda a Brassai csapatát vezető Rakusz Éva. - Az alapítványunk állta a beugrót, és jöttek szép számmal, örülünk, hogy itt lehetünk, hogy „befértünk”.

Bővebben...

Kétpontos győzelem, húszpontos vereség

kr kosarAz első fordulóban nagy meglepetésre mindössze 10 ponttal tudta felülmúlni az akkor alakuló Phoenixet a bajnokság egyik favoritjának kikiáltott Salgótarján. Az alapszakasz második körének nyitányában Tiszaújvárosban csaptak ismét össze, és megint nem várt eredmény született. Nem úgy a listavezető elleni idegenbeli mérkőzésen.
Tiszaújvárosi Phoenix KK - Salgótarjáni KSE
59-57 (18-11, 15-13, 15-21, 11-12)
Tiszaújváros, 300 néző. V.: Balogh Gy., Lengyel, Bács.
Tiszaújvárosi Phoenix KK: Piukovics (6/3), Szilasi (7/3), Pongrácz (2), Jackson (15), Endrész (-), Gáspár (9/3), Pöstényi (7/3), Szabó N. (11), Orosz (-), Kiss B. (2).
Salgótarjáni KSE: Csapau (6/3), Piukovics P. (4), Jakab (9/6), Darion (11), Sonyák (4), Burai (4), Póczos (-), Olasz (5), Kovács (-), Szőke (-), Mucibabic (-), Joó (14/6).
Voltak szép megmozdulások, de nem volt szép meccs, voltak jó pillanatok, de nem volt jó mérkőzés, ezt le kell szögezni. Ellenben vitathatatlan, hogy a szívét odatette a tiszaújvárosi alakulat. Amikor a második negyedben 15 pontos előnynél bekövetkezett a hullámvölgy, sokan (bevallom én is - a szerk.) már sirattuk a győzelmet.

Bővebben...

Elkezdődött a felkészülés

Minden korosztályban visszatértek a csapatok a Sportcentrumba és megkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra.
A felnőtt csapat január 15-én este 17 órától előbb megbeszéléssel, majd rövid átmozgató izomgyakorlatokat követően egymás közti játékkal hangolódott a hathetes felkészülésre.
Hárman sérülést szenvedtek a pihenő alatt, s ugyancsak három játékostól - Lukács Bencétől, Kapacina Kevintől és Nagy Róberttől - elköszönt a szakvezetés.
Új játékos egyelőre nem ígérkezett el Tiszaújvárosba, de tudvalevő, hogy télen nagyon nehéz játékosokat igazolni és egyébként is mindenki az NB II-be vágyik. Pedig egy gólerős csatárra nagy szükség lenne.

Bővebben...

Toborzó

A Tiszaújvárosi Sport Club női kézilabda szakosztálya a KÉZILABDA játékot szerető és kézilabdázni kívánó lányok jelentkezését várja 5. osztályos kortól.
Jelentkezni lehet: Lovász András edzőnél, Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6. sz. alatt a Játékcsarnokban hetente szerdai és csütörtöki napokon 14:30 és 16:00 között, valamint Hornyik László szakosztályvezetőnél a 20 285 7320-as telefonszámon.
Jövendő kézilabda szupersztárok, várunk benneteket!

A Sportcentrum eseményei

Január 18., (csütörtök)
Úszás
13.00 Diákolimpia úszóverseny Uszoda
Január 20., (szombat)
Teremlabdarúgás
09.00 Bozsik torna U13-as csapatok részvételével Edzőterem
10.00 Senior meghívásos teremlabdarúgó torna Játékcsarnok
Labdarúgás
11.00 Tiszavasvári - Szerencs edzőmérkőzés Műfüves pálya

Tiszaújvárosiak országos elismerései

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub sportolói, edzői, rendezői is komoly elismerésben részesültek a Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) évértékelő gáláján.
- Elsősorban Európa-bajnoki érmeinknek köszönhetően, melyre ilyen mennyiségben még nem volt példa, 2017-es teljesítményünk alapján három „Év sportolója” díjat is hazahozhattunk - tudtuk meg Lehmann Tibor klubelnöktől. - A junior kontinensbajnokság mix-váltó versenyszámában győztes Putnóczki Dorka triatlonban, míg csapattársa, a junior európai ranglista élén zárt Lehmann Csongor duatlonban és triatlonban is a legjobbnak bizonyult hazánkban. Az Európa-bajnok csapatot erősítette még tőlünk Mátyus Lili, míg Dévay Márk az U23-as korcsoportban szerzett egyéni Eb-bronzot. A tizenöt I. osztályú és aranyjelvényes minősítés, az utánpótlás vonalon elért további szép eredmény, valamint a középtávon jeleskedő Hankó Dávid teljesítménye is kellett ahhoz, hogy az országos egyesületi összesített pontversenyben idén se szakítsunk hosszú évek hagyományával, vagyis ismét dobogón, ezúttal annak második fokán zárjunk. Jóleső érzés volt, hogy leginkább a junior sikereink apropóján én vehettem át az „Év utánpótlás edzője” díjat, melyhez nélkülözhetetlen volt kollégáim, Fodor Ágnes és Baráth Tamás áldozatos munkája.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477