Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Elszámoltak a támogatásokkal

Tiszaújváros képviselő-testülete 11.373.000 forintos keretösszeget biztosított a diáksport 2017. évi támogatására. A testület felhatalmazása alapján ennek felosztásáról átruházott hatáskörben a polgármester döntött. az alábbiak szerint.

Bővebben...

Érem, érem hátán

Július 5-8 között rendezték meg Fadd-Domboriban a vidék bajnokságot. A tiszaújvárosi kajak- kenu egyesületek nagyszámú küldöttséggel képviseltették magukat a megmérettetésen.

Bővebben...

Cívis kupa

Megkezdődött a Cívis egyesület hagyományos nyári versenyének, a 4. Cívis kupának az első fordulója. Az eddigi nevezések alapján 53 versenyző indult el a négy fordulóból és döntőből álló megmérettetésen.

Bővebben...

Két mérkőzésen túl

A „nulladik” és a tervezett első edzőmérkőzését is lejátszotta az FC Tiszaújváros. Első alkalommal a szomszédos Sajószöged, a második mérkőzésen az ismét NB III-as Eger ellen sikerült nyerni.
FC Tiszaújváros - Sajószöged 5-0

Bővebben...

Meghívó

A Football Club Tiszaújváros Tisztelettel meghívja Tiszaújváros lakosait Kovács Péter búcsúmérkőzésére, melyet 2018. július 18-án, 16 óra 30 perckor rendezünk a Sportcentrum centerpályáján. 

A mérkőzés csapatai:
Olefin SC 1991-es serdülő - FC Tiszaújváros öregfiúk

Gyorsban jók

A Triatlon Nagyhét hagyományos „műsorszáma” a snell sakkverseny. A 2x5 perces partikból álló bajnokságon a következő eredmények születtek:
1. Kiss Pál (5 pont)
2. Hajdú Zoltán (4)
3. Szilágyi Gyula (4)
Ifjúságiak
1. Turjanicza Boldizsár
2. Majerusz Roland
3. Majerusz Kristóf
A legjobb női versenyző Skobrák Róbertné.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477