Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Jobbak voltunk, mégsem győztünk

kr fociA bajnokság 13. fordulójában a Sényő együttesét fogadta csapatunk. A mérkőzésen a Tiszaújváros volt az aktívabb, mégis pontosztozkodás lett a vége.
Tiszaújváros - Sényő 1-1 (1-1)

Bővebben...

Országjárás bronzéremmel

kr asztaliteniszKözel 1300 km-t kellett utazniuk a TSC utánpótlás asztaliteniszezőinek október utolsó két hétvégéjén. Rendhagyó módon egymáshoz ilyen közeli időpontban rendezte meg a Magyar Asztalitenisz Szövetség két őszi országos versenyét.

Bővebben...

Magabiztos győzelmek

Foghíjasan érkezett a MEAFC második csapata az NB III-as bajnokira, így öt győzelem a TSC ölébe hullott, ám ha ezeket nem számítjuk, akkor is magabiztosan szerezte meg hazai pályán a győzelmet a csapat.
TSC I. - MEAFC II. 15-3

Bővebben...

Az első pont begyűjtve

Bár a hőn áhított győzelem még nem jött össze, de pontot már szerzett a TSC női kézilabda szakosztálya a megyei bajnokságban. A hétvégén Miskolcra, az MVSC-hez látogattak és heroikus küzdelemben remiztek.
Miskolci VSC - TSC 27-27 (10-12)

Bővebben...

A Sportcentrum eseményei

November 8. (csütörtök) - november 11. (vasárnap)
Sakk
Chess in the city 2018 IV. Tiszaújváros Kupa - nemzetközi egyéni sakkverseny

Bővebben...

Győzedelmes rajt

A TSC sakk szakosztálya a 2018/19-es bajnoki idényben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei másodosztályban a Gável László csoportban játssza mérkőzőseit. Az első találkozón a Kazincbarcika második számú csapatát fogadták és múlták felül 7-5-re.

Bővebben...

Erős volt a napfény

A Sunshine NYIKSE együttesét fogadta november 4-én a Pheonix KK U18-as csapata. Bár az első félidő remekül sikerült, végül mégis a tiszaújvárosi fiúk maradtak alul.
Phoenix - Sunshine 64-80

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477