Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Esszencia a világból

kr eszenciaVilágzenei koncerttel lépett a Tiszaújvárosi Tavaszi Fesztivál színpadára az Esszencia produkció, melynek tagjai ismert, neves népzenészek, zenével foglalkozó, zeneszerető művészek.
A koncert előtt a zenekar vezetőjével, a Fonogram, Harmónia és Pro Pátria díjas művésszel, a Kassai Thália Színház zenei vezetőjével, Lakatos Róberttel és a magyar népzenei élet egyik meghatározó szereplőjével, a Kossuth-díjas Csík zenekar vezetőjével, Csík Jánossal beszélgettem.

Bővebben...

Szinte mindent vitt Tiszaújváros

kr triatlon_1A házigazda Tiszaújvárosi Triatlon Klub elit férfi csapata zsinórban harmadszor védte meg címét a klubcsapat országos bajnokság elit kategóriájában, mely egyet jelentett az abszolút első hellyel. A női abszolút versenyt a Tiszaújvárosi TK utánpótlás együttese nyerte, az elitben első, de egy kerékpáros bukás miatt hátrányos helyzetbe került klubtársak előtt.

Bővebben...

Négy tiszaújvárosi az elitben

kr triatlon_2A német Frederic Funknak köszönhetően tiszaújvárosi színeket képviselő versenyző sikerével ért véget a XXVII. Tisza Triatlon második versenynapján megrendezett sprint távú országos ranglistaverseny. Az abszolút értékelésben Putnóczki Dorka, illetve a Lehmann-fivérek, Csongor és Bence is dobogón zárt. Ezen kívül a különböző kategóriákban is jó néhány medált tartottak itthon a házigazdák.

Bővebben...

Nem sikerült a döntő

kr kosarlabdaA bajnoki bronzéremért szállhat harcba a rájátszás utolsó párharcában a Phoenix KK csapata. A döntőbe jutásért a BKG Prima SE csapatával játszottak, ám a bajnokságban veretlen alakulaton nem sikerült kifogniuk a tiszaújvárosi fiúknak.
Tiszaújvárosi PKK – BKG-Príma SE 78-89 (19-23, 23-28, 13-17, 23-21)

Bővebben...

Igazságos gyarmati döntetlen

A bajnokság 28. fordulójában fordulatos, hajtós meccsen 1-1-es döntetlent ért el az FC Tiszaújváros a legutóbbi fordulóban Balassagyarmaton.
Balassagyarmati VSE - Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-1 (0-0)

Bővebben...

Jamboree arany

kr jamboreeHétvégén rendezték Debrecenben az U12-es korosztály országos leány kosárlabda döntőjét, ahová 16 csapat kvalifikálhatta magát. Tiszaújváros leány csapata (DVTK-ÉLKSK Tiszaújváros) ismételten kivívta az indulás jogát, és sikeres szereplésen van túl.

Bővebben...

Győzelem a végén

Sikerrel zárta a bajnokságot a TSC asztalitenisz szakosztálya az NB III Észak-Magyarország „B” csoportjában. Az utolsó fordulóban a Kömlő csapatát látták vendégül.
TSC - Kömlő SC 15:3
A győzelmeket szerezték: Temesvári László 4, Fónagy-Árva Péter 3, Vécsei Péter 4, Gulyás László 4.

Hat és három Giadának

kr giadaHatalmas sikert ért el a Szegeden zajló felnőtt világkupán Bragato Giada a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, hiszen a most érettségiző Giada 500 méter párosban az „A” döntőbe verekedte magát Kisbán Zsófiával az oldalán, és ott végül remek versenyzéssel a hatodik helyen zártak. Majd egyesben ötezer méteren a dobogóra is felállhatott, a harmadik helyet érte el.

Legyőzték a Gyarmatot

A bajnokság utolsó előtti fordulójában egygólos győzelmet aratott a TSC női kézilabda csapata a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokságban
TSC - Fehérgyarmat 28-27 (17-13)

Bővebben...

Tavaszi éllovas

Lejátszotta utolsó mérkőzését a Tiszaújvárosi Tenisz Club a harmadosztályú bajnokság tavaszi körében. A Rudabánya ellen idegenben 5-4-re győztek, ezzel az első helyről várják az őszi fordulókat.
A győzelmeket szerezték: Gyuris Norbert, Nemes Nándor, Kórik László, valamint a Nemes-Szentandrássy és a Gyuris-Kórik páros.

Európa élén

Csehország adott otthont a hétvégén a quadratlon Európa-bajnokságnak. A Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület három versenyzővel képviseltette magát. Női U23-ban az egyedüliként induló Bodolai Fanni, férfi U23-ban az egy vetélytárssal megküzdő Lőrincz Tibor bizonyult Európa legjobbjának. Kiss Attila az elit férfiak 23-39 éves korosztályában az ötödik helyen végzett.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477