Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Nem oda, budaörsi!

kr csonakLopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság B. Dávid 25 éves budaörsi lakossal szemben.

Tiszaújváros külterületén, egy - a Tisza-szigeten található - ingatlan hajókikötőjéből 2018. november 12-én a délelőtti órákban, az akkor még ismeretlen tettes motorcsónakot és horgászfelszereléseket tulajdonított el közel negyedmillió forint értékben. A nyomozás során a rendőrök megállapították az elkövető kilétét, majd a férfit 2018. december 6-án gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók az eltulajdonított értékeket is megtalálták, és maradéktalanul visszaadták a tulajdonosának.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477