Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tűz tombolt a színpadon

kr derko_kiuritesTűz ütött ki a Derkovits Kulturális Központ színpadán, beindult a vízfüggöny, mely a nézők elől zárta el a lángokat. Ezt a feltételezett helyzetet is bemutatták a kulturális központ éves kiürítési gyakorlatán. A Kazinczy iskola diákjai segédkeztek a gyakorlaton, akik előbb a főbejáraton, majd a vészkijáratokon át hagyták el az épületet. Több helyzetet is szimuláltak, hogy felkészüljenek egy esetleges tűzesetre. Túl azon, hogy a nézők mennyi idő alatt tudják elhagyni az épületet, azt is megvizsgálták, hogy megfelelően működnek-e az elszívók, a vészkijáratot jelző fények.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477