Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Falcsúfítók

kr graffitiFalfirkák csúfítják a katolikus általános iskola épületének falait, pedig még be sem fejeződtek teljesen az iskola külső festési munkálatai.
Az elmúlt hétvégén, vélhetően szombat éjszaka történt a rongálás.


- Hétfőn reggel vettük észre a falfirkákat - mondta Gál Benjáminné, a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola igazgatója -, szombat délután még nem, vasárnap délután viszont már látták azok, akik az udvaron jártak. Rögtön hívtam a rendőrséget, akik kijöttek, felvételeket készítettek, felmérték a kárt. Hívtam a kivitelezőt is, hogy körülbelül mekkora a kár, ez meghaladja a százezer forintot. Bízunk abban, hogy vannak olyan segítőkész emberek, akik abban tudnak majd segíteni, hogy ráismernek ezekre a rajzokra és szólnak nekünk, vagy a rendőrségnek, hogy kik tehették ezt.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477