Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Kiváló vezető

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette szakmai közlekedésrendészeti versenyét.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a közterületen szolgálatot teljesítő rendőri állomány közlekedésrendészeti ismereteinek bővítésére, vezetéstechnikai tudásának javítására. A kollégák Miskolcon április 27-én a rendőr-motorkerékpáros, járőr-gépkocsivezető és karos forgalomirányító versenyen adtak számot szakmai tudásukról.
A megmérettetés KRESZ és szakmai elméleti tesztlap, valamint vezetéstechnikai pálya- és gyakorlati feladatok teljesítéséből állt. A versenyzők csapat és egyéni kategóriában mérték össze tudásukat.
Az országos döntőn a megyei verseny kategóriánkénti legjobbjai képviselik majd a főkapitányságot. Így Vajas Norbert, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság főtörzszászlósa, aki járőr-gépkocsivezető kategóriában szerezte meg az első helyet, a csapatversenyben pedig Szarka Norbert főtörzsőrmesterrel párban a második lett.
(Forrás: Police.hu)


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477