Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Motor és autó ütközött

kr balesetEgy motoros és egy személyautó ütközött össze a 35-ös főúton a Polgárra vezető lehajtónál az elmúlt héten. A balesetben egy ember súlyosan megsérült. A műszaki mentést végző tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és a mentés idejére lezárták az utat.

Ipari üzem égett

kr tuzSzombat este tűz ütött ki egy ipari üzem tároló helyiségében mintegy kétezer négyzetméteren Polgáron. Tiszaújvárosból, Mezőcsátról, Miskolcról és Hajdúnánásról is érkeztek tűzoltók a helyszínre. Az egységek négy vízsugárral kezdték meg az oltást, ami órákig tartott. Az üzemben a főépülethez kapcsolt szállítószalag tüzét oltották el, továbbá a hatemeletes épület harmadik emeletén tapasztaltak foltokban beégést.

Szexuális erőszak Kesznyétenben

A Miskolci Járásbíróság július 19-ig elrendelte előzetes letartóztatását annak a hat gyanúsítottnak, akikkel szemben tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Bővebben...

Gyógyszertári ügyelet

„A gyógyszertári ügyelet feladata a SÜRGŐS szükség miatt jelentkező betegek ellátása.” Tiszaújvárosban a gyógyszertári ügyeleti/készenléti szolgálatot június 25-ig (vasárnapig) a Remény Gyógyszertár (Szent István út 9-11., tel.: 49/340-052), majd június 26-tól (hétfőtől) a Borostyán Gyógyszertár (Széchenyi u. 11., tel.: 49/341-050) látja el. 

Bővebben...

Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/200-839-es telefonszámon lehetőség van köz-
érdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi
a szükséges intézkedéseket.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477