Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Horgászok a másik oldalon

kr horgaszHagyomány már a Zabos Géza Horgász Egyesület életében, hogy évente megrendezik a halőrök és tisztségviselők versenyét. Idén szeptember 16-án az Erdészeti tavon tartották az eseményt, melyre húszan jelentkeztek.
Igazi horgászidő fogadta a versenyzőket, akik közül többen már az előző éjszakát is a tóparton töltötték.
- A nyár nagyon meleg volt - mondta Kiss Béla, az egyesület elnöke -, nagyon hektikus volt a fogási eredmény is, most talán már lassan kiegyenlítődik a vízhőfok, ilyenkor jobbak az eredmények is. Indul az őszi szezon, folytatjuk a telepítéseket, reméljük, hogy sikeresebbek lesznek a horgászaink, mint nyáron.

Bővebben...

Gyógyszertári ügyelet

„A gyógyszertári ügyelet feladata a SÜRGŐS szükség miatt jelentkező betegek ellátása.” Tiszaújvárosban a gyógyszertári ügyeleti/készenléti szolgálatot szeptember 24-ig (vasárnapig) a Borostyán Gyógyszertár (Széchenyi u. 11., tel.: 49/341-050) , majd szeptember 25-től (hétfőtől) az Arany Sas Gyógyszertár (Bethlen G. út 17., tel.: 49/540-688) látja el. 

A telefonos készenléti szolgálat a legtovább nyitva tartó gyógyszertár zárása után kezdődik és tart másnap reggel 8 óráig. Rendelkezésre állás 30 percen belül.
Ünnepnapokon az ügyeletes gyógyszertár 8-19 óra között zárt ajtók mellett szolgálja ki a betegeket.

Bővebben...

Rendelések

Tisztelt Lakosság!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet szakrendeléseinek aktuális rendelési idejét az alábbi internetes elérhetőségen tekinthetik meg:
http://www.rendelointezet.tiszaujvaros.hu/
index.php/szakrendelesek
Nagyné Kántor Judit főigazgató

Játék- és ruhagyűjtés

Tisztelt Tiszaújvárosi Lakosok! 

Az MSZP B-A-Z- Megyei Területi Szövetség Tiszaújvárosi Szervezete és Nőtagozata játék- és ruhaadományokat gyűjt, valamint telefonos bejelentés alapján bútort és egyéb háztartási eszközöket közvetít a rászorulók számára.
A szervezett gyűjtés 2017. szeptember 24-ig, minden nap 9 órától 18 óráig tart a Tisza út 2/c alatt a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. telephelyén.
Bízunk abban, hogy az Önök adományai által jelentős mértékben hozzájárulhatunk a nehéz helyzetben levő családok, gyermekek életkörülményeinek javításához. A hátrányos helyzetben lévők is jelentkezhetnek, megadva, hogy mire lenne szükségük.

Bővebben...

Aranylakodalom

A Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete szervezésében 2017. október 5-én 16.00 órakor lesz az ARANYLAKODALOM és az azt követő mulatság.
Jelentkezni lehet a nyugdíjas egyesület irodájában és a nyugdíjas klubok vezetőinél.
Varjas Lászlóné elnök

Koszorúzás a parkban

A Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete az Idősek Hete alkalmából koszorúzási ünnepséget tart a Nyugdíjas parkban 2017. október 2-án 13.30 órakor, melyre tisztelettel várjuk nyugdíjas társainkat.
Varjas Lászlóné elnök

Egyházi hírek

Római katolikus

Szerdán, csütörtökön és pénteken 8:30 órakor, kedden és szombaton 18:00 órakor, vasárnap 11:00 órakor lesznek szentmisék templomunkban.
Egyházközségünk búcsúünnepét október 8-án, vasárnap 11:00 órakor tartjuk. Meghívott vendég: Árvai Zoltán plébános atya (volt tiszaújvárosi káplán) lesz.

Református
Pénteken 8:00 Szent Liturgia. Szombaton 17:00 vecsernye, utána utrenye. Vasárnap 11:00 Szent Liturgia, 18:00 vecsernye. Hétfőn, kedden és szerdán 17:30 vecsernye.

Görögkatolikus
Csütörtökön 17.00 óra bibliaóra az imaházban.
Vasárnap Tiszaszederkényben 10:00 és Tiszaújvárosban 11:00 órától lesz istentisztelet. Tiszaújvárosban az istentisztelet alatt az imateremben gyermek istentisztelet lesz.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477