Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Áruház, gépkocsi, lakás

kr rendor_1A rendőrség az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét az év végi ünnepek alkalmával kapcsolatos bűncselekmények megelőzése, illetve az áldozattá válás elkerülése érdekében.

Bővebben...

A fal adta neki a másikat

A rendőrök tizennégy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év negyvennyolcadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az adventi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

Bővebben...

Gyógyszertári ügyelet

„A gyógyszertári ügyelet feladata a SÜRGŐS szükség miatt jelentkező betegek ellátása.” Tiszaújvárosban a gyógyszertári ügyeleti/készenléti szolgálatot december 16-ig (vasárnapig) a Remény Gyógyszertár (Szent István út 9-11., tel.: 49/340-052), majd december 17-től (hétfőtől) a Borostyán Gyógyszertár (Széchenyi u. 11., tel.: 49/341-050)látja el. 

Bővebben...

Köszönöm, Doktor Úr!

Úgy gondolom, hogy e világban, amikor türelmetlenek, követelőzőek és bizalmatlanok vagyunk, nem várunk jót egymástól, nem tudunk megköszönni és hálásnak lenni, fontos, hogy merjünk - anélkül, hogy viszonzást várnánk - hálát adni azokért a „hétköznapi” angyali tettekért, amelyek szükséghelyzeteinkben megsegítenek bennünket.

Bővebben...

Egyházi hírek

Római katolikus

Advent idején, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken 6 órakor lesznek rorate szentmisék, szombaton 18:00 órakor, vasárnap 11:00 órakor lesz a szentmise templomunkban. A hétköznapi szentmisék előtt gyónási lehetőség!

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477