Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A közterület-felügyelet által elszállított jármű értékesítése

Tiszaújváros Város Önkormányzatának Jegyzője a közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény 20. § (5) bekezdésében és a kerékbilincs közterület-felügyelet általi alkalmazására, a járművek elszállítására, valamint a felmerült költségekre vonatkozó szabályokról szóló 55/2009. (X.16.) IRM rendelet 17. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a közterület-felügyelet által elszállított járművet ingó árverésen értékesíti.
Az árverés lefolytatására a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. tv. 123–129. §-aiban foglalt rendelkezések vonatkoznak.
A jármű adatai
Gyártmány: RENAULT, típus: Megane 1,4 RL, forgalmi rendszáma: GSG-476.
A gépjármű használt és üzemképtelen. A járművön előárverezési joga nincs senkinek.
Az árveréses értékesítésen a kikiáltási ár a becsérték, melyet szabad licitálás követ. A vételi ajánlat akkor érvényes, ha az legalább a licitküszöb összegével meghaladja az előzőleg tett vételi ajánlatot.
Jármű típusa Renault Megane
Becsérték 40.000.-Ft
Biztosíték 10.000.-Ft
Licitküszöb 1.000.-Ft
Az árverésen való részvétel feltételei:
• határidőben beadott jelentkezési lap,
• személyesen legalább egy alkalommal a gépjármű megtekintése,
• az árverésen való személyes részvétel, vagy a pályázó törvényesen meghatalmazott képviselőjének jelenléte,
• a biztosíték befizetése és a befizetés igazolása.
Jelentkezési lapok:
Átvehetők ügyfélfogadási időben a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal 206. sz. irodájában.
Beadás határideje, helye: 2019. január 28. 12:00 óráig, a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal 206. sz. irodájában.
Az árverés helye: Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal II. emeleti tárgyaló
ideje: 2019. január 30. 10:00 óra
Megtekintés: Egyeztetett időben.
Érdeklődni lehet: Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal 206. sz. iroda, Bazsó Gábor munkatársnál, Tel: 49/ 548-043, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Az árverés során a legtöbbet ajánló árverési vevő a teljes árverési vételárat a megvett jármű elárverezését követően azonnal, a helyszínen köteles készpénzben, egy összegben kifizetni. Ha nem fizeti ki az árverési vételárat, az árverést újra kell kezdeni. A fizetést elmulasztó árverező nem vehet tovább részt az árverésben. Ha az újabb árverezés során a járművet alacsonyabb áron vették meg, mint amennyit a fizetést elmulasztó árverező ajánlott, a két ár közötti különbözetet a fizetést elmulasztó köteles megtéríteni.
A jármű tulajdonjoga a teljes vételár kifizetésével és a közúti közlekedési nyilvántartásba történő bejegyzéssel száll át az árverési vevőre. A tulajdonjog nyilvántartásba történő bejegyzésének költségei az árverési vevőt terhelik.
Felhívom az árverési vevő figyelmét, hogy a megvett járművet köteles haladéktalanul elszállítani!
Az árverésre kérjük, hozza magával személyi igazolványát és lakcímkártyáját!
dr. Juhos Szabolcs
Tiszaújváros Város Önkormányzatának Jegyzője


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477