Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Pályázat civil szervezeteknek, egyesületeknek

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az egyesületeket, civil szervezeteket, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az egyesületek, civil szervezetek számára.
A pályázat célja:
A pályázat az egyesületek, civil szervezetek 2019. január 1. és 2019. december 31. között megrendezendő rendezvényeit támogatja, valamint az érintett szervezetek 2019. évi működési költségeihez kíván hozzájárulni.
Pályázhatnak:
- egyesületek, vagy más civil szervezetek, amelyek az illetékes törvényszék által tiszaújvárosi székhellyel bejegyzésre kerültek és Tiszaújvárosban működnek,
- országos, regionális, megyei civil szervezetek helyi szervezetei.
Támogatott célok:
• önszerveződő közösségek alakulása, működése, amelyek tevékenységi köre segíti bizonyos önkormányzati feladatok átvállalását,
• olyan rendezvények megvalósítása, amelyek szakmai célokon túl a város hírnevének erősítését szolgálják,
• művészeti értékű városi kiadványok támogatása,
• közművelődés területén alkotó folyamatok támogatása,
• nemzetközi együttműködés támogatása,
• külföldi tanulmányutak, szakmai konferenciák támogatása,
• egészséges életmód elterjesztésére ösztönző akciók,
• életesélyek növelésének támogatása.
A képviselő-testület 3300-4/2008. 164/Ökth. 3./pontjának döntése alapján a pályázatban megjelölt cél módosítására nincs lehetőség.
A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje:
A benyújtás módja:
A pályázatok kizárólag a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal által erre a célra kiadott pályázati adatlapon, papíralapon nyújthatók be.
Pályázati dokumentáció beszerzése:
A pályázati kiírás, pályázati adatlap, illetve a pályázó szervezet bemutatását tartalmazó formanyomtatvány (civil adatlap) letölthető a http://ugyfelterminal.tiszaujvaros.hu honlapról, illetve személyesen átvehető ügyfélfogadási időben a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal Ügyféltájékoztatóján, valamint az Intézményfelügyeleti, Szociális és Sport Osztályán.
A benyújtás helye:
A pályázatokat postai úton (3580 Tiszaújváros, Bethlen Gábor út 7.), vagy személyesen a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal Ügyféltájékoztató Irodáján, valamint az Intézményfelügyeleti, Szociális és Sport Osztályán lehet benyújtani ügyfélfogadási időben.
A benyújtás határideje:
2019. február 1.
A pályázat elbírálása:
A benyújtott pályázatokról a képviselő-testület 2019. márciusi ülésén dönt.
A pályázókkal Tiszaújváros Város Önkormányzata támogatási megállapodást köt, melyben meghatározásra kerül a támogatásra biztosított összeg, a felhasználás célja és határideje, az elszámolás módja és határideje.
A pályázattal kapcsolatban az alábbi telefonszámokon kérhető információ:
- Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal Intézményfelügyeleti, Szociális és Sport Osztály: 548-032, 548-066


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477