Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Nem csak a húszéveseké a világ!

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkező lakosságot, hogy 2018. november 23-24. között Budapesten a BOK Csarnokban (volt SYMA Konferencia- és Rendezvényközpont, Budapest, Dózsa György út 1.) Tiszaújváros önkormányzata támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható a X. Seniorplus Expo rendezvény. Az érdeklődőknek az ingyenes belépéshez személyi igazolványukat kell felmutatniuk a jegypénztárnál.
A Seniorplus Expon a látogatók megismerkedhetnek több száz szolgáltatóval és termékkel, melyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgálják. Kedvezményes üdülési és programajánlatok között válogathatnak, és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez. A rendezvényen kiemelt szerep jut az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek bemutatására. A rendezők a hideg téli napokra hangulatos színházi estéket és egyéb remek programokat kínálnak. Az expo jó hangulatáról a meglepetésvendégek produkciói gondoskodnak.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477