Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hat évfolyamos gimnáziumba jelentkezők figyelem!

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása alapján - az előző évek eljárásától eltérően - az egyénileg jelentkezést benyújtó tanulók is kizárólag a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állíthatják elő a felvételi lapokat, azok kézi kitöltésére nincs lehetőség. 

Az egyéni jelentkezés során a felvételi lapokat (tanulói adatlap és jelentkezési lap) a szülőnek a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén kell előállítani, majd továbbítani kell a középiskolába, illetve az Oktatási Hivatalba.
A KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára program 2018 januárjában lesz elérhető az Oktatási Hivatal honlapján.
Az egyéni jelentkezők számára írt tájékoztatás elérhető a www.oktatas.hu honlapon a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Aktuális beiskolázási időszak (2017/2018. tanév)/Az egyéni jelentkezés menete a 2017/2018. tanévben zajló középfokú felvételi eljárás során menüpont alatt.
Kérem, kövessék figyelemmel honlapunkat (www.eotvos-tuj.sulinet.hu), a friss információkat a „Beiskolázás 2018/19” menüpont alatt folyamatosan közzétesszük.
Erdélyi Lajos
intézményvezető


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477