Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Ruszin ülés

A Tiszaújvárosi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Testülete 2016. december 1-jén (csütörtökön) 15,00 órától ülést tart.
Helyszíne:Tiszaújváros, Tisza út 2/C. (15. iroda)
Tudlik Ferencné
elnök

Szünetelő ügyelet

Felhívjuk a Tisztelt Lakosok figyelmét, hogy 2016. december 01-től a fogászati ügyelet határozatlan ideig szünetel.
Megértésüket köszönjük!
Nagyné Kántor Judit
főigazgató

Veszélyes hulladékok begyűjtése

kr veszelyeshulladekMa még tart a lakossági körben keletkező veszélyes hulladékok begyűjtése.
A Tisza-part városrész területén kijelölt mobil gyűjtőponton - Neumann J. utca, a szabadidőházzal szemközti parkolóban - 18.00 óráig a lakosság és az önkormányzat által működtetett intézmények a veszélyes hulladékokat térítésmentesen adhatják át az akció keretében.

Gazdasági ügyintéző munkakör

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. (3580, Tiszaújváros, Tisza út 2/e.) pályázatot hirdet gazdasági ügyintéző munkakör betöltésére a Munka Törvénykönyve szerinti jogviszony keretében, három hónapos próbaidő kikötésével, 1 év határozott időre szóló alkalmazással, mely meghosszabbítható.
Pályázati feltételek:
- Pénzügyi végzettség (középfokú).

Bővebben...

Erzsébet-utalványok átvétele

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. §-a alapján a települési önkormányzat jegyzője rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez kapcsolódóan természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában, annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága 2016. november 1-jén fennáll.

Bővebben...

Eladó az apartmanház

A TiszaSzolg 2004 Kft. értékesítésre meghirdeti az alábbi, tulajdonában lévő ingatlant:
Bogács, Dózsa Gy. út 16/A szám alatt lévő Villa Sederkyn Apartmanház.
Az ingatlant árverésen értékesítjük a legmagasabb ajánlati árról induló szabad licitálással. Ajánlatot csak az alapárral egyező vagy azt meghaladó összegben lehet tenni.
Az ingatlan alapvételára 196.000.000 Ft + Áfa.

Bővebben...

Eladó ingatlanok

A TiszaSzolg 2004 Kft. szálloda építése és üzemeltetése céljából, értékesítésre meghirdeti az alábbi, tulajdonában lévő ingatlant.
Tiszaújváros, Teleki Blanka út 2. szám alatt lévő 1234/1 helyrajzi számú, 3607 m2 nagyságú (Hotel Termál és volt „MHSZ” épület) ingatlan.
A pályázati kiírás anyaga papíralapon ingyenesen, az alábbi címen vehető át:
TiszaSzolg 2004 Kft. 3580 Tiszaújváros, Tisza út 2/F.
Elektronikus elérhetőség megadása esetén a pályázati anyagot elektronikus úton is megküldjük..

Bővebben...

Fogadóórák

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Pap Zsolt a 6.sz. választókerület képviselője 2016. december 7-én (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői iroda.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477