Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2018. szeptember 27-én, csütörtökön 10 órától ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozótermében.

Bővebben...

Október 1-jétől változik a forgalmi rend

Tiszaújváros önkormányzata - mint Tiszaújváros közútjainak kezelője - felülvizsgálta a Kertváros és a Tisza-part városrészek lakó-pihenő övezeteiben kialakított, valamint a 35. sz. főút - Örösi út kereszteződésében a kerékpárosok elsőbbségét biztosító jelenlegi forgalom rendet és az alábbi változtatásokról döntött.

Bővebben...

Szünidei gyermekétkeztetés

A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Szülők/Törvényes képviselők figyelmét, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban:

Bővebben...

Molnár István fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Molnár István a 8. sz. választókerület képviselője 2018. szeptember 26-án (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.

Bővebben...

Takarító munkakör

A Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ pályázatot hirdet 1 fő takarító munkakör betöltésére, 4 hónap próbaidő kikötéssel határozatlan időre szóló kinevezéssel.
Pályázati feltételek:

Bővebben...

Tankönyvtámogatás

A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy évente egyszeri alkalommal tankönyvtámogatásban részesülhet az a köznevelési intézmény nappali tagozatán tanuló gyermek,

Bővebben...

Pénzbeli gyermekétkeztetési térítési díjkedvezmény

A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének a gyermekvédelmi és gyermekjóléti ellátásokról,

Bővebben...

Üzemeltetési munkatársat keresnek

A TiszaSzolg 2004 Kft. pályázatot hirdet: ÜZEMELTETÉSI MUNKATÁRS munkakör betöltésére, 3 hónap próbaidő kikötéssel, határozatlan időre szóló munkaszerződéssel.

Bővebben...

Iskolakezdési támogatás

A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy évente egyszeri alkalommal iskolakezdési támogatásban részesülhet az a gyermek,

Bővebben...

Fűtésszerelő munkakör

A TiszaSzolg 2004 Kft. pályázatot hirdet KÖZPONTI FŰTÉS ÉS CSŐHÁLÓZAT SZERELŐ MUNKAKÖR betöltésére, 3 hónap próbaidő kikötéssel, határozatlan időre szóló munkaszerződéssel.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477