Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Alapszolgáltatási szakmai vezető munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ ( 3580 Tiszaújváros, Kazinczy út 3.) pályázatot hirdet 1 fő részére alapszolgáltatási szakmai vezető munkakör betöltésére.
Feladatai:

Bővebben...

Pályázat civil szervezeteknek, egyesületeknek

kr civilA Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az egyesületeket, civil szervezeteket, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az egyesületek, civil szervezetek számára.

Bővebben...

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2018. december 20-án, csütörtökön 10 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozótermében.
Napirendi javaslat:

Bővebben...

Kutak engedélyeztetése

A vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 29. § (7) szerint mentesül a vízgazdálkodási bírság megfizetése alól az az ingatlantulajdonos, aki 2018. január 1. napját megelőzően engedély nélkül vagy engedélytől eltérően létesített vízkivételt biztosító vízi létesítményt, ha

Bővebben...

Tájékoztató a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójának keretében nyújtott támogatások összesített adatairól

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2019. évi fordulójának eljárásrendjét tartalmazó Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) alapján 2018. évben is két típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra lehetett pályázni.

Bővebben...

Üveghulladék begyűjtése

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy Tiszaújváros családi házas övezeteiben (Kertváros, Tiszaszederkény, Tisza-part városrész) az üveghulladékok házhoz menő begyűjtését a közszolgáltató 2018. december 17-én (hétfőn) végzi el.

Bővebben...

Igazgatási szünet

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2018. (I.26.) számú önkormányzati rendelete értelmében 2018. december 27-én és december 28-án - igazgatási szünet elrendelése miatt - a Polgármesteri Hivatal (Tiszaújváros, Bethlen G. út 7.) zárva tart. Az igazgatási szünet időtartama alatt kizárólag a halaszthatatlan ügyek intézése érdekében ügyelet működik az alábbiak szerint:

Bővebben...

Tisza úti vásár

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tisza úti vásár decemberben a karácsonyi ünnepekre való tekintettel a megszokottól eltérően üzemel.
A Tisza úti vásár időpontjai:
• 2018. december 14.
• 2018. december 21.
Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft.
üzemeltető

Ruszin ülés

A Tiszaújvárosi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. december 14-én (pénteken) 9,00 órától ülést tart. 

Helyszíne: Tiszaújváros, Tisza út 2/C.
Tudlik Ferencné
elnök


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477