Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Tanári, oktatói munkakörök

A KLEBELSBERG INTÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT MISKOLCI TANKERÜLETE a Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumba pályázatot hirdet 1 fő közgazdász tanár munkakör betöltésére.
A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
Főleg közgazdaságtan tantárgy oktatása, ezen belül is adózás, pénzügy, vállalkozás gazdaságtan, üzleti gazdaságtan.

Bővebben...

Iskoláztatási támogatás

A Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli ellátásokról, valamint a természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 36/2013. (XII.21.) önkormányzati rendelet 17. §-a alapján eseti jelleggel önkormányzati segély - az iskolakezdés terheinek enyhítése céljából - gyermekvédelmi támogatásként is megállapítható annak a gyermeket nevelő családnak a részére, ahol az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének a 130%-át (37.050 Ft), egyedül élő személy esetén a 170%-át (48.450 Ft).
Önkormányzati segély gyermekvédelmi támogatásként a gyermek nagykorúvá válása után is megállapítható, ha középfokú köznevelési intézmény, vagy felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanul, tanulói-, hallgatói jogviszonyának fennállása idején, de legfeljebb 25. életévének betöltéséig.
A támogatás iránti kérelem benyújtására azon családok jogosultak, akik gyermekvédelmi támogatásként önkormányzati segélyben 2014-ben maximum 3 alkalommal részesültek.

Bővebben...

Pénzügyi-számviteli ügyintéző

A Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 2014. szeptember 1-jei kezdéssel 2 éves, érettségire épülő pénzügyi számviteli ügyintéző OKJ-s képzést indít.
Magas óraszámban gazdálkodási, vállalkozásfinanszírozási, pénzügyi, számviteli, adózási, ügyviteli ismeretet, idegen nyelvet tanulhatnak a jelentkezők.
Az iskola kollégiumi elhelyezést, diákigazolványt, valamint jól felszerelt tanirodájában szakmai gyakorlatot biztosít.
Jelentkezni lehet az iskola titkárságán személyesen, az érettségi bizonyítvány bemutatása mellett, vagy az alább megadott e-mail címen.

Bővebben...

Takarítónő munkakörök

A KLEBELSBERG INTÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT MISKOLCI TANKERÜLETE a Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumban pályázatot hirdet: 2 fő takarítónő munkakör betöltésére.
A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
A kijelölt takarítási terület napi takarítása, tisztán tartása, fertőtlenítése.
Illetmény és juttatások:
Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.
A pályázat elnyerésének feltételei:
• Minimum általános iskolai végzettség.

Bővebben...

Képviselői fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Kanyó Viktor kompenzációs listán mandátumot szerzett képviselő 2014. július 23-án (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig
fogadóórát tart.
Helye:  Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői iroda.
Polgármesteri Hivatal


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477