Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Ülésezik az önkormányzat

KR ules resizeTiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2015. február 26-án, csütörtökön 10.00 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.
Napirendi javaslat:
Zárt ülés:
1. Javaslat ágazati kitüntetések adományozására
2. Javaslat a Derkovits Kulturális Központ igazgatójának minősítésére
3. Javaslat gondozóházi elhelyezés iránti kérelem elutasítása miatt benyújtott panasz elbírálására.

Bővebben...

Műtéti szakasszisztens munkakör

Tiszaújváros Városi Rendelőintézet felvételre keres munkavállalót műtéti szakasszisztens munkakör betöltésére.
A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek:
- középfokú iskolai végzettség,
- büntetlen előélet, egészségügyi alkalmasság,
- műtéti szakasszisztens szakképesítés (OKJ 527250200015402).

Bővebben...

Személyzeti-munkaügyi munkakör

A Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ pályázatot hirdet 1 fő személyzeti-munkaügyi előadó munkakör betöltésére, határozott időre szóló kinevezéssel.
Pályázati feltételek:
• szakirányú felsőfokú végzettség, vagy
• egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és munkaügyi, társadalombiztosítási, személyügyi, személyzeti szakképesítés,
• számítógép felhasználói szintű ismerete,
• magyar állampolgárság,

Bővebben...

Kedvezményes lakáscsere

Év elejétől kedvezményes mértékű illetékben részesülhet az, aki már új lakása vásárlásakor tudja, hogy a régit egy éven belül eladja és erről a megvásárolt lakás illetékének kiszabásáig nyilatkozik. Ha igazolja korábban vett lakásának eladását, a NAV kedvezményes illetéket állapít meg. Ha nyilatkozata ellenére mégsem adja el egy éven belül az ingatlant, akkor pótilletéket és késedelmi pótlékot is fizetnie kell. Ha valaki nem biztos abban, hogy egy év alatt eladja régi lakását és ezért nem tesz nyilatkozatot, az illetékkedvezményt utólag is igénybe veheti.

Bővebben...

Felhívás Táboroztatási támogatás

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének a gyermekvédelmi és gyermekjóléti ellátásokról, azok igénybevételéről és a fizetendő térítési díjakról szóló 37/2013. (XII.21.) önkormányzati rendelete alapján természetbeni ellátáskánt táboroztatási támogatásban részesülhet az a tiszaújvárosi állandó lakóhellyel rendelkező gyermek, illetve tiszaújvárosi állandó lakóhellyel rendelkező 23. életévét be nem töltött nagykorú személy, aki életvitelszerűen lakóhelyén él és Tiszaújváros közigazgatási területén működő állami, egyházi fenntartású alap- és középfokú köznevelési intézmény nappali tagozatán tanul, és Tiszaújváros Város Önkormányzata által fenntartott intézmény, valamint állami és egyházi köznevelési intézmény által szervezett nyári táboroztatásban vesz részt.

Bővebben...

Képviselői fogadóórák

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Pap Zsolt a 6. sz. választókerület képviselője 2015. március 4-én (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői szoba.
                 Polgármesteri Hivatal

*

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Jézsó Gábor, az 1. sz. választókerület képviselője 2015. március 02-án (hétfő) 16.00 órától Tiszaszederkényben, (Tiszaszederkényi Szolgáltató Ház - volt Tsz iroda) 2015. március 03-án (kedd) 16.00 órától Tisza-part városrészben (Tisza-parti Szabadidőház, Neumann J. út 1.) fogadóórát tart.
              Polgármesteri Hivatal


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477