Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2017. június 29-én, csütörtökön 10.00 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.

Bővebben...

Kéményseprés júliusban

kr kemenyTisztelt Tiszaújvárosi Lakosok!
2016. július 1. óta a katasztrófavédelem teljes körű kéményseprő-ipari közfeladatot lát el a lakosság körében, tevékenysége sormunka keretében és sormunka keretén kívül ellátandó feladatokból áll.

Bővebben...

Meleg ködös szúnyogirtás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. szervezésében 2017. június 22-23. közötti időszakban földi meleg ködös szúnyogirtás lesz Tiszaújváros belterületén. A gép működése zajjal jár, ezért kérjük a lakosság megértését.
Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft.

Szelektív begyűjtés

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy a házhoz menő begyűjtéssel érintett városrészekben (Kertváros, Tiszaszederkény, Tisza-part városrész) szelektíven gyűjtött hulladékok (papír, műanyag, és fém csomagolási hulladékok) házhoz menő begyűjtését a közszolgáltató a 22. héten, 2017. június 28-án (szerdán) végzi el.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Üveghulladék gyűjtése

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy Tiszaújváros családi házas övezeteiben (Kertváros, Tiszaszederkény, Tisza-part) az üveghulladékok házhoz menő begyűjtését a közszolgáltató 2017. június 29-én (csütörtökön) végzi el.

Bővebben...

Tyúkosztás szombaton

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat értesíti azokat a családokat, akik feliratkoztak a tyúkosztásra, hogy 2017. június 24-én (szombaton) lesz az osztás 10,00 órától a Tiszaújváros, Rákóczi út 81. szám alatt.
Farkas Sándor
elnök

A fűtési időszak értékelése Hideg napjaink is voltak a szezonban

A távhőszolgáltató - így a TiszaSzolg 22004 Kft. is - a jogszabályok értelmében a tárgyév szeptember 15. napja és a következő év május 15. napja között köteles a fogyasztók számára fűtésszolgáltatással rendelkezésre állni.

Bővebben...

Zárva

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2017. június 29-én (csütörtökön) karbantartás miatta Tiszaújvárosi Járási Hivatal Kormányablak Osztálya ZÁRVA tart!

Tiszaújvárosi Járási Hivatal

Szünidei gyermekétkeztetés

A Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Szülők/Törvényes Képviselők figyelmét, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény alapján a gyermek lakóhelye, vagy ha a gyermek életvitelszerűen a bejelentett tartózkodási helyén lakik, a tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a hátrányos, halmozottan hátrányos gyermek részére ingyenesen biztosítja.
A fentieken túl az önkormányzat a helyi rendelete alapján a déli meleg főétkezést ingyenesen biztosítja azon általános- vagy középfokú iskolával tanulói jogviszonyban álló, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő kiskorú gyermek részére, aki Tiszaújvárosban lakóhellyel, vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkezik, és életvitelszerűen bejelentett tartózkodási helyén él.

Bővebben...

Tájékoztatás a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet szakrendeléseit érintő területi ellátási kötelezettségről

A Tiszaújváros Városi Rendelőintézet meghatározó szereplő Tiszaújváros és vonzáskörzetének egészségügyi ellátórendszerében. Szakellátási-, fürdőgyógyászati-, otthonápolási-, hospice-, nappali kúraszerű és egynapos sebészeti feladatokat lát el egyes szakmák esetében – az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által meghatározott területi ellátási kötelezettséggel – nem csak Tiszaújváros lakossága, hanem a környező településeken élők számára is az alábbiak szerint:

Zöld növényi hulladék

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy a zöld növényi hulladékok (fűnyesedék, kévébe kötött gallyak, stb.) házhoz menő begyűjtését a közszolgáltató 2017. június 21-én (szerdán) végzi el.
A hulladékgyűjtő zsákok az érintett városrészekben kiosztásra kerülnek, de a zöld növényi hulladék jelöletlen zsákokban is kihelyezhető az átadási pontokon.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Új telefonszámok az Ezüsthídban

Megváltoztak az „Ezüsthíd” Gondozóház telefonszámai.

A 49/340-939-es és a 49/341-691-es telefonszámok megszűntek.
Az új számok:
„Ezüsthíd” Gondozóház porta: 49/548-260
Intézményvezető-helyettes: 49/548-338
„Ezüsthíd” Gondozóház nővérszoba: 49/548-260


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477