Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Szociális gondozó munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ (3580 Tiszaújváros, Kazinczy út 3.) pályázatot hirdet 1 fő részére szociális gondozó munkakör betöltésére.
Feladatai:
- szociális alapszolgáltatási feladatok ellátása (házi segítségnyújtás).
A jogviszony időtartama:
- 1 fő határozatlan idejű kinevezés.

Bővebben...

Véradás Szederkényben

A Magyar Vöröskereszt területi szervezete ismét véradást szervez. Június 25-én szombaton, 14.00-től 16.30-ig egy új helyszínen, Tiszaszederkényben, a művelődési házban várják a donorokat. Az elmúlt néhány alkalommal ugyanis alacsony volt a véradók száma, ezért most első ízben megpróbálják új helyszínre mozgósítani a véradókat.
A nyári időszak biztonságos vérellátásának érdekében szeretettel várják a régi és új véradókat, mondván: Adj vért, és ments meg három életet!

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2016. június 30-án, csütörtökön 10.00 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.
Zárt ülés:
1. Javaslat önkormányzati kitüntetések adományozására
2. Javaslat „Tiszaújváros Szolgálatáért Díj”
adományozására
3. Javaslat ingatlanokkal kapcsolatos döntésekre
Nyilvános ülés:
1. Javaslat az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről szóló 5/2016. (II.26.) önkormányzati rendelet módosítására
2. Javaslat a közterületek használatának rendjéről szóló 17/2013. (VII.05.) önkormányzati rendelet módosítására
3. Javaslat a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet megalkotására

Bővebben...

Nyári ügyelet az Eötvösben

A nyári szünet ideje alatt az Eötvös középiskola titkárságán az ügyintézés a megszokott munkarendnek megfelelően zajlik. (Hétfőtől-

csütörtökig 7 órától 15:20-ig, pénteken 7 és 13:20 között)
Intézményünk vezetői 8 és14 óra között ügyeletet tartanak a következő szerdai napokon:
2016. július 13., július 20., július 27., augusztus 03., augusztus 10.,augusztus 17.

Pogonyi-Simon Edit
intézményvezető

Kisgyermeknevelő munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő kisgyermeknevelő munkakör betöltésére.
Feladatai: három éven aluli gyermekek gondozása-nevelése, harmonikus testi-szellemi fejlődésének segítése az életkori és egyéni sajátosságok figyelembevételével. A jogviszony időtartama: várhatóan 2019. májusig tartó határozott idejű kinevezés, 4 hónap próbaidő kikötéssel.
Jelentkezési feltételek:
- önéletrajz,
- csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA); vagy bölcsődei szakgondozó (OKJ); vagy csecsemő- és kisgyermekgondozó (OKJ); vagy csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó (OKJ); vagy csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó (OKJ); vagy kisgyermekgondozó, -nevelő (OKJ); vagy csecsemő- és kisgyermeknevelő asszisztens (FOKSZ); vagy csecsemő- és gyermekgondozó (OKJ) végzettséget igazoló bizonyítvány másolata

Bővebben...

Hivatali munkarend

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatalban 2016. június 30-án (csütörtökön) az ügyfélszolgálatnál az ügyfélfogadás 8 órától 12 óráig tart.
Értesítjük továbbá a Tisztelt Lakosságot, hogy a közszolgálati tisztviselők napja munkaszüneti nap, ezért 2016. július 1-jén (pénteken) a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

Képviselői fogadóórák

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Tóth Sándor kompenzációs listán mandátumot szerzett képviselő 2016. június 29-én (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői szoba.
Polgármesteri Hivatal

*

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy dr. Fülöp György alpolgármester, a 2. sz. választókerület képviselője 2016. június 27-én (hétfőn) 13.00 órától 15.00 óráig
fogadóórát tart.
A fogadóóra helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti önkormányzati tárgyaló.
Figyelem! Az ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján történik, negyedórás beosztással.
Az érdeklődők bejelentkezését az 548-010-es
telefonszámra várjuk.

Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477