Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Pedagógiai asszisztensi állás

A Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda pályázatot hirdet 2 fő pedagógiai asszisztensi álláshely betöltésére, határozatlan időre szóló kinevezéssel.
A pályázat feltételei:
• középfokú iskolai végzettség, pedagógiai asszisztensi képesítés,

Bővebben...

Nyári diákmunka

A 2013-as és 2014-es évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályainak és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak közreműködésével „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerőpiaci program indul.
A központi programban az önkormányzatok és az önkormányzati fenntartású intézmények legfeljebb 2 hónap időtartamra, 2015. július 1. és 2015. augusztus 31. közötti időszakra támogatást igényelhetnek a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatásához. A foglalkoztatás történhet az önkormányzat fenntartásában álló, alapfeladat ellátását szolgáló intézményben is.

Bővebben...

Óvodapedagógusi állás

A Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda pályázatot hirdet 3 fő óvodapedagógusi álláshely betöltésére, határozatlan időre szóló kinevezéssel.
A pályázat feltételei:
• felsőfokú óvodapedagógiai végzettség,

Bővebben...

Dajka álláshely

A Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda pályázatot hirdet 1 fő dajka álláshely betöltésére, határozatlan időre szóló kinevezéssel.
A pályázat feltételei:
• középfokú iskolai végzettség,

Bővebben...

Tilos a tavon horgászni

Tiszaújváros önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Városközponti tó vonatkozásában 2014. december 1. napjától az önkormányzatot, mint halgazdálkodásra jogosultat a halgazdálkodásra jogosultak nyilvántartásába bejegyezték.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Városközponti tó területén horgászni csak az önkormányzat engedélyével lehet.
Horgász területi engedélyt a halgazdálkodási tervben foglaltaknak megfelelően az önkormányzat csak horgászversenyek alkalmával ad ki.
Mindennemű más horgászati tevékenység TILOS!

Bővebben...

Rendkívüli felvételi eljárás

A Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2015/2016-os tanévre, a következő tanulmányi területre:
- tagozatkód: 11; szakközépiskolai közgazdasági osztály.
A képzés helye: az Eötvös gimnázium épülete (Munkácsy M. út 13.)
A felvételi kérelmek beadási határideje: 2015. augusztus 31.

Bővebben...

Óvodai zárva tartás

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda egyes épületeinek nyári zárva tartása az alábbiak szerint alakul:
• Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda „Szederinda Óvodája”:                  
(Tiszaújváros, Dózsa u 9.) 2015. június 22. - július 17.

Bővebben...

Polgármesteri fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Bráz György polgármester 2015. július 6-án (hétfőn) 13.00 órától 15.00 óráig fogadóórát tart.
A fogadóóra helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti önkormányzati tárgyaló.

Bővebben...

Tiszaújvárosi Járási Hivatal Okmányiroda

Tiszaújvárosi Járási Hivatal Okmányiroda (Tiszaújváros, Tisza út 2/A.)

    Ügyfélfogadás:

Bővebben...

Veszélyes hulladékok gyűjtése

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy városunkban az ECOMISSIO Kft. közreműködésével ismételten megszervezzük a lakossági körben keletkező veszélyes hulladékok begyűjtését. Ennek keretében a gyűjtőpontokon az alábbi, a környezetre veszélyes hulladékféleségek adhatók át:
- festékmaradékok, festékes göngyölegek, lakkmaradékok és ezek csomagolóanyagai,
- fáradt olaj, (motorolaj, hajtóműolaj) olajos göngyölegek,

Bővebben...

Banki károsultaknak

Banki károsultak és eladósodott családok részére INGYENES segítségnyújtási lehetőség. Segítjük a lakosságot a banki elszámoltatással kapcsolatos feladataiban.
A több mint 90 napot meghaladó tartozással rendelkező ügyfelek részére ingyenes válságkezelési tanácsadást biztosítunk.
Az eladósodott családok részére tanácsadást biztosítunk most, illetve a későbbi magáncsőd eljárások során.

Bővebben...

Használt személygépjármű értékesítése

A TiszaSzolg 2004 Kft. értékesítésre meghirdeti a tulajdonában lévő alábbi üzemképes személygépjárművet.
A személygépjármű adatai:
Műszaki engedély érvényes: 2017. 07. 26.
Rendszám: JSV - 508

Bővebben...

Tájékoztatás

Tisztelt Ebtartó!
Tiszaújváros területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B §-a alapján 2015. 04.01-05.31. között volt az ebek összeírása a jogszabályban meghatározott adattartalommal.
A települési önkormányzat - az ebösszeírás alapján - az ebtartók által szolgáltatott adatokról helyi elektronikus nyilvántartást vezet, az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.

Bővebben...

Használt személygépkocsi értékesítése

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értékesítésre meghirdeti a tulajdonában lévő alábbi személygépjárművet.
A jármű adatai:
Rendszám: JPP-979, gyártmány: VOLKSWAGEN, típus: Multivan T5 2.5 PD TDI Comfort., hengerűrtartalom: 2.461 cm3, szállítható személyek száma: 9 fő, első nyilvántartásba vétel: 2005.05.02., tényleges futás: 399.346 km, eddigi tulajdonosok száma: 1.
A gépkocsi üzemképes, műszaki engedélye 2017. 02. 17-ig érvényes.

Bővebben...

Képviselői fogadóórák

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Jézsó Gábor az 1. sz. választókerület képviselője 2015. július 06-án (hétfő) 16.00 órától Tiszaszederkényben, (Tiszaszederkényi Szolgáltató Ház - volt tsz-iroda) 2015. július 07-én (kedd) 16.00 órától Tisza-part városrészben (Tisza-parti Szabadidőház, Neumann J. út 1.) fogadóórát tart.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477