Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Jegyzői referens munkakör

Tiszaújváros Város Önkormányzatának jegyzője pályázatot hirdet a Polgármesteri Hivatalban 1 fő jegyzői referens munkakör betöltésére, határozatlan időre szóló kinevezéssel, 6 hónap próbaidő kikötéssel.
Főbb munkaköri feladatok:
- jegyzői, aljegyzői feladatok, intézkedések előkészítése, koordinálása

Bővebben...

Pályázat egyesületeknek, civil szervezeteknek

kr civilA Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az egyesületeket, civil szervezeteket, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az egyesületek, civil szervezetek számára.
Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatósága érdekében a 2007. évi CLXXXI. törvény alapján minden pályázat esetében az összeférhetetlenségről, illetve az érintettségről nyilatkozni kell. A Nyilatkozat kitöltése minden pályázat esetén kötelező, annak elmulasztása a pályázat érvénytelenségét vonja maga után. A Nyilatkozatot a pályázati adatlap tartalmazza.

Bővebben...

Ön választ, mi segítünk

Második alkalommal hirdeti meg a TESCO-GLOBAL Zrt. az Ön választ, mi segítünk pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása. Három témakörben pályázhatnak a civil szervezetek: lakókörnyezet megszépítésére irányuló kezdeményezés, oktatás, képességfejlesztés gyermekek, fiatalok számára, valamint az egészséges életmód és egészségmegőrzés témájában. Jelentkezni január 31-én éjfélig lehet a http:/tesco.hu/kozossen oldalon található online pályázati adatlapot kitöltve. Az elnyerhető adomány összege 400 ezer forint. Az áruházak vásárlói március 8. és április 4. között szavazhatnak majd az általuk választott projektre. A győzteseket április 17-én hirdetik ki.

Kéményseprés

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a kéményseprőipari tevékenységről szóló 2015. évi CCXI. törvényben és a kéményseprőipari tevékenység ellátásának szabályairól szóló 21/2016. (VI. 9.) BM rendeletben meghatározott közfeladatot a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatáság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprőipari szerv a 2017. évi képményseprőipari sormunka ütemterve alapján végzi.
A kéményseprőipari munkálatok elvégzése Tiszaújvárosban 2017. július 1-je és 2017. július 31-e között történik.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megye összes településére vonatkozó részletes információ a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu honlapon érhető el.

Képviselői fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Kiss Zoltán József a 3. sz. választókerület képviselője 2017. január 18-án (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői iroda.
Polgármesteri Hivatal

Használt személygépjármű értékesítése

A TiszaSzolg 2004 Kft. értékesítésre meghirdeti a tulajdonában lévő alábbi használt, felújítandó, de üzemképes személygépjárművét.
A személygépjármű adatai:
- rendszám: IDX-020
- gyártmány: Opel
- típus: Combo C 1.7D

Bővebben...

Központi fűtés- és csőhálózat-szerelő munkakör

A TiszaSzolg 2004 Kft. (3580, Tiszaújváros, Tisza út 2/F) pályázatot hirdet 1 fő központi fűtés- és csőhálózat-szerelői munkakör betöltésére, a Munka Törvénykönyve szerinti jogviszony keretében, három hónapos próbaidő kitöltésével, határozatlan időre szóló alkalmazással.
Pályázati feltételek:

Bővebben...

Használt mezőgazdasági gép értékesítése

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. értékesítésre meghirdeti a tulajdonában lévő alábbi mezőgazdasági gépet.
A jármű adatai:
Rendszám: YLU-715, gyártmány: VLAGYIMIREC, típusa: T-25 A-03, hengerűrtartalom: 2080 cm3, hajtóanyag: diesel, gyártási év: 1983., üzemóra állása: 8511 üó. Eddigi tulajdonosok száma: 2.

Bővebben...

Nyugdíjas jelölés

A Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete felhívja a csak egyesületi tagok figyelmét, hogy a 2017. évi közgyűlés előkészítése érdekében az egyesületi elnökre és az elnökségi tagokra vonatkozó javaslataikat személyesen az egyesület ügyfélfogadási idejében (minden kedden 8-11 óráig) vagy a 70/2047221, 70/3337411 telefonszámokon adhatják le 2017. január 31-ig.
Az egyesület elnöksége


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477