Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2014. november 27-én, csütörtökön 9.00 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.
Napirendi javaslat:
Zárt ülés:
1. Javaslat a TiszaSzolg 2004 Kft. 2014. évi üzleti tervének, valamint Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítására

Bővebben...

Szakács kerestetik

A Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ pályázatot hirdet 1 fő szakács munkakör betöltésére, 4 hónap próbaidő kikötéssel, határozatlan időre szóló kinevezéssel.
Pályázati feltételek:
• szakács végzettség,
• magyar állampolgárság,

Bővebben...

Erzsébet-utalványok átvétele

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. §-a alapján a települési önkormányzat jegyzője rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez kapcsolódóan természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága 2014. no-vember 1-jén fennáll.
Tájékoztatjuk a jogosultakat, hogy az Erzsébet-utalványokat személyesen az alábbi időpontokban és helyszíneken vehetik át:

Bővebben...

Roma ülés

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Testülete 2014. november 28-án (pénteken) 9,00 órától ülést tart.
Helyszíne:Tiszaújváros, Bocskai út 31. sz. alatti irodahelyiség.
          Farkas Sándor elnök

Gyűjtik a veszélyes hulladékot

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy városunkban az ECOMISSIO Kft. közreműködésével ismételten megszervezzük a lakossági körben keletkező veszélyes hulladékok begyűjtését. Ennek keretében a gyűjtőpontokon az alábbi, a környezetre veszélyes hulladékféleségek adhatók át:

Bővebben...

Tiszaújvárosi Konzultációs Fórum

Tiszaújváros jelenlegi helyzetéről, a 2015. évi kilátásokról tájékozódik a Tiszaújvárosi Konzultációs Fórum december 3-án (szerdán) tartandó ülésén. A Városháza házasságkötő termében 15 órakor kezdődő tanácskozás nyílt, arra a fórum tagjai mellett minden érdeklődőt tisztelettel vár a konzultációs fórum elnöke, Bráz György polgármester és a grémium titkára, Szabó János.

Képviselői fogadóórák

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Tokaji Edit a 4. sz. választókerület képviselője 2014. december 3-án (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői szoba.
                 Polgármesteri Hivatal

*

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Jézsó Gábor az 1. sz. választókerület képviselője 2014. december 1-jén (hétfő) 16.00 órától Tiszaszederkényben, (Tiszaszederkényi Szolgáltató Ház - volt tsz iroda),
2014. december 02-án (kedd) 16.00 órától Tisza-part városrészben (Tisza-parti Szabadidőház, Neumann J. út 1.) fogadóórát tart.
              Polgármesteri Hivatal

*

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Molnár Tamás jegyző 2014. december 3-án (szerdán) 13.00 órától 15.00 óráig ügyfélfogadást tart.
Az ügyfélfogadás helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti önkormányzati tárgyaló.
Figyelem! Az ügyfélfogadás előzetes bejelentés alapján történik, negyedórás beosztással.
Az érdeklődők bejelentkezését az 548-014-es telefonszámra várjuk.
Polgármesteri Hivatal

*

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Bráz György polgármester 2014. december 1-jén (hétfőn) 13.00 órától 15.00 óráig fogadóórát tart.
A fogadóóra helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti önkormányzati tárgyaló.
Figyelem! Az ügyfélfogadás előzetes bejelentés alapján történik, negyedórás beosztással.
Az érdeklődők bejelentkezését az 548-010-es telefonszámra várjuk.
Polgármesteri Hivatal


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477