Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Értesítés

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Bráz György polgármester 2014. november 3-án (hétfőn) 13.00 órától 15.00 óráig fogadóórát tart.
A fogadóóra helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti önkormányzati tárgyaló.
Figyelem! Az ügyfélfogadás előzetes bejelentés alapján történik, negyedórás beosztással.

Az érdeklődők bejelentkezését az 548-010-es telefonszámra várjuk.
Polgármesteri Hivatal

*

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Molnár Tamás, jegyző 2014. november 5-én (szerdán) 13.00 órától 15.00 óráig ügyfélfogadást tart.
Az ügyfélfogadás helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti önkormányzati tárgyaló.
Figyelem! Az ügyfélfogadás előzetes bejelentés alapján történik negyedórás beosztással.
Az érdeklődők bejelentkezését az 548-014-es telefonszámra várjuk.
Polgármesteri Hivatal

Ápoló munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő ápoló munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: „Ezüsthíd” Gondozóház (cím: 3580 Tiszaújváros, Bartók Béla út 1-3.). Feladatai: a gondozóházban ellátást igénybe vevő teljes körű ellátása, ápolása-gondozása. A jogviszony időtartama: 1 fő határozott idejű kinevezés, 4 hónap próbaidő kikötéssel.

Bővebben...

Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíjpályázat

„A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS


Tiszaújváros önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2015. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2014/2015. tanév második és a 2015/2016. tanév első félévére vonatkozóan.

Bővebben...

Gyermekes családok év végi támogatása

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli ellátásokról, valamint a természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 36/2013. (XII.21.) önkormányzati rendelet 23. §-a alapján eseti jelleggel a karácsonyi ünnepeket megelőzően egyszeri támogatásban részesíthetők azok a kiskorú gyermeket nevelő családok, ahol az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének a 200%-át (57.000 Ft-ot), és a kérelem benyújtását megelőzően legalább egy év folyamatos tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkeznek és életvitelszerűen lakóhelyükön élnek.

Bővebben...

Egyszeri év végi támogatás

A Polgármesteri Hivatal értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli ellátásokról, valamint a természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 36/2013. (XII.21.) önkormányzati rendelet 22. §-a alapján eseti jelleggel a karácsonyi ünnepeket megelőzően egyszeri év végi támogatásban részesülhetnek azok a szociálisan rászorult személyek, akik a kérelem benyújtását megelőzően legalább egy év folyamatos tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkeznek és életvitelszerűen lakóhelyükön élnek, valamint

Bővebben...

Képviselői fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Balla Gergő kompenzációs listán mandátumot szerzett képviselő
2014. november 5-én (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői szoba.
                 Polgármesteri Hivatal


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477