Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Veszettség elleni védekezés

1. A veszettség gyógyíthatatlan, embernél, állatnál egyaránt halálos kimenetelű betegség.
2. A betegség legfőbb terjesztője a róka.
3. A védekezés leghatékonyabb, legkorszerűbb módszerét - a rókák veszettség elleni vakcinázását - Európában évek óta sikerrel alkalmazzák. 1992 októberében hazánkban is megkezdődött a rókák vakcinázása. Első alkalommal a nyugati határövezetben, az osztrák határtól számított kb. 25-30 km-es sávban helyezték ki a csalétek-vakcinát.

Bővebben...

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatá-
nak képviselő-testülete 2016. április 28-án, csütörtökön 10.00 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.
Napirendi javaslat:
Zárt ülés:
1. Javaslat a 2014. évi „B” és a 2015. évi „B” típusú Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj továbbfolyósítására, illetve a folyósítás megszüntetésére
2. Javaslat „Tiszaújváros Szolgálatáért Díj” adományozására

Bővebben...

Energiatakarékossági pályázat

Tiszaújváros önkormányzata pályázatot hirdet lakásszövetkezetek és társasházak részére lakóépületek energiatakarékosságot célzó és gépészeti beruházásainak, felújításainak 2016. évi támogatására.
Támogatás 2 témakörben igényelhető.
A./ Szigetelési munkálatokra és közös használatú helyiségek nyílászáróinak cseréjére.

Bővebben...

Rágcsálómentesítés

Tiszaújváros rágcsálómentességének tavaszi fenntartási munkái április 4-től május 4-ig tartanak a csapadékcsatorna hálózaton és a megjelölt felszíni gócterületeken.
A munkálatok során véralvadásgátló hatóanyagú szer, VARAT paraffinos kockát helyeznek ki. Hatóanyag: Brodifacoum, 0.005 g Bitrex védelemmel ellátva, III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú szer. A VARAT antikoaguláns, ellenszere a K-1 vitamin.

Bővebben...

Egy százaléknyi adó

Amennyiben lehetősége van rá, és szeretné felajánlani a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítványnak személyi jövedelemadója 1 %-át, úgy az erre vonatkozó rendelkező nyilatkozatot szükséges kitöltenie. Adószám: 18412262-1-05

Bővebben...

Új kártyaelfogadó

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2016. április 1-jétől tovább bővült a Tiszaújváros Kártya által kedvezményt nyújtó szolgáltatók köre.
Az Expert Kereskedőház Kft. az általa működtetett Expert Műszaki Szaküzletben (Tiszaújváros, Szent István út 30.) 2016. december 31-ig a Tiszaújváros Kártya tulajdonosai részére az érvényes kártya felmutatása mellett 5%-os kedvezményt biztosít minden termékre a következő kategóriákban:

Bővebben...

Felsőoktatási ösztöndíj

A TISZAÚJVÁROSI MECÉNÁS KÖZALAPÍTVÁNY pályázatot hirdet a 2015/2016-os tanév második félévére A TISZAÚJVÁROSI ÁLLANDÓ LAKÓHELLYEL RENDELKEZŐ FŐISKOLAI, EGYETEMI HALLGATÓK TANULÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁRA
Pályázati célok:
Egyetemi, főiskolai és PhD hallgatók számára a 2015/2016-os tanév második félévére tanulmányi ösztöndíj biztosítása a pályázati feltételekben közölt tanulmányi eredménytől függően.

Bővebben...

Fórum a diétás étkeztetésről

Tájékoztatjuk az eltérő táplálkozást igénylő ellátottak szüleit/törvényes gondviselőit, hogy 2016. május 5-én 17.00 - 18.00-ig diétás étkeztetéssel kapcsolatos fórumot, kötetlen beszélgetést szervezünk az érintettek részére.
Helye: Központi étterem. Meghívott vendégek: Szentirmai Ágnes, a Tiszaújvárosi Lisztérzékeny Csoport elnöke és Gyáni Emese, intézményünk dietetikusa. A rendezvényen részt vesznek még az intézmények főzőkonyháin dolgozó szakácsok, élelmezésvezetők. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ

Képviselői fogadóórák

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Kébel Zsolt kompenzációs listán mandátumot szerzett képviselő 2016. május 4-én (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig
fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői szoba.

Bővebben...

Jogi előkészítő munkakör

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. (3580, Tiszaújváros, Tisza út 2/e.) pályázatot hirdet jogi előkészítő munkakör betöltésére a Munka Törvénykönyve szerinti jogviszony keretében, három hónapos próbaidő kikötésével, 1 év határozott időre szóló alkalmazással, mely meghosszabbítható.
Pályázati feltételek:
- Jogi asszisztensi végzettség
- Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, Internet)
- Büntetlen előélet

Bővebben...

Lezárások, útvonalak

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2016. május 1-jén városunkban Majális rendezvény és kirakodóvásár lesz.
A vásár helyszíne:
- Kazinczy út (Tisza út - Bartók Béla úti szakasza)
- Széchenyi út (Kazinczy út - Béke úti szakasza),
- Ifjúsági park Bartók Béla úti garázssor mögötti terület.

Bővebben...

Lakatos karbantartó munkakör

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. (3580, Tiszaújváros, Tisza út 2/e.) pályázatot hirdet lakatos karbantartó munkakör betöltésére a Munka Törvénykönyve szerinti jogviszony keretében, három hónapos próbaidő kikötésével, 1 év határozott időre szóló alkalmazással, mely meghosszabbítható.
Pályázati feltételek:
- Géplakatos (szakmunkás vagy szakközépiskolai végzettség)
- Hasonló munkakörben eltöltött minimum 3 év szakmai gyakorlat

Bővebben...

Szelektív begyűjtés

Hirdetmény
Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy a szelektíven gyűjtött hulladékok házhoz menő begyűjtését a közszolgáltató a következő héten, 2016. május 4-én (szerdán) végzi el.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

MEGHÍVÓ

a 2016. május 1-jei NEMZETKÖZI MUNKÁSÜNNEPRE
a Laza Pláza Klubház területére
Színpad
11.00 óra Derkovits Fúvószenekar és Mazsorett Csoport műsora
11.30 óra A gólya és a madárijesztő - a Pillangó Bábszínház előadása
12.30 óra Márió - mulatós popzene
13.20 óra TIFIT SC szakosztályainak bemutatója (testépítők, zumba, küzdősportok)

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477