Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A megtervezett város

2019-ben új várostörténeti kiadvány jelenik meg az önkormányzat gondozásában. A megtervezett város munkacímet viselő könyvről a szerzőt, Dr. Kákóczki Balázst, a Helytörténeti Gyűjtemény muzeológusát kérdeztük.

Bővebben...

Veszélyes hulladékok gyűjtése

Felhívjuk a település lakosságának figyelmét, hogy városunkban az ECOMISSIO Kft. közreműködésével ismételten megszervezzük a lakossági körben keletkező veszélyes hulladékok begyűjtését. Ennek keretében a gyűjtőpontokon az alábbi, a környezetre veszélyes hulladékféleségek adhatók át:

Bővebben...

Január elsejétől a NAV-nál is kötelező a cégkapu

Kizárólag cégkapun keresztül intézhetik elektronikusan adóügyeiket a NAV-nál jövőre a vállalkozások. Az egyéni vállalkozóknál nem lesz változás, ők továbbra is az ügyfélkaput, új nevén a Központi Ügyfél-regisztrációs Nyilvántartáshoz kapcsolódó (KÜNY, köznyelven ügyfélkapus) tárhelyet használhatják.

Bővebben...

Óvodapedagógus munkakör

A Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. tv. 20/A. § alapján pályázatot hirdet 1 fő óvodapedagógus munkakör betöltésére.

Bővebben...

Roma ülés

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Testülete 2018. november 19-én (hétfőn) 9,45 órától közmeghallgatást, 10,00 órától pedig ülést tart.

Bővebben...

Ruhaosztás

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat a rászoruló roma családok részére új és használt ruhákat oszt 2018. november 17-én (szombaton) 9,00 órától.

Bővebben...

Pap Zsolt fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Pap Zsolt a 6. sz. választókerület képviselője 2018. november 21-én (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig fogadóórát tart.

Bővebben...

Hogyan védjük az ivóvízmérőinket és a vízvezetékeinket a fagykárok ellen?

A fagyok beköszöntével érdemes idejében megtennünk a szükséges óvintézkedéseket, hogy elkerüljük a hideg hatására bekövetkező ivóvízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező magasabb vízdíjszámlának a költségeit.

Bővebben...

Ortopédia másképp

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2018. november 28-án, december 3-án és december 5-én az ortopédia szakrendelés elmarad.

Bővebben...

Laborasszisztens munkakör

A Tiszaújváros Városi Rendelőintézet felvételre keres munkavállalót laborasszisztens  munkakör betöltésére teljes munkaidős közalkalmazotti jogviszonyban, határozott időre történő foglalkoztatásban, 3 hónap próbaidő kikötésével.

Bővebben...

A települési közkifolyók helyes használata télen

A fagyok beköszöntével az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság az alábbi hasznos tanácsokkal szolgál a közkifolyók helyes téli használatával kapcsolatban.

Bővebben...

Fenyőfák kerestetnek

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a 2018. évi adventi rendezvények színvonalas lebonyolításához keres kivágásra szánt, jelenleg szabad térállásban álló, formás, egyenletes habitusú lucfenyőket és ezüstfenyőket, 3,5-12 méter között, a városi közintézmények, Tiszaújváros közterein történő felállítása, feldíszítése céljából.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477