Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Óvodai zárva tartás

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda egyes épületeinek nyári zárva tartása az alábbiak szerint alakul:
• Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda „Szederinda Óvodája”:                  
(Tiszaújváros, Dózsa u 9.) 2015. június 22. - július 17.
2015. július 20. – augusztus 14.
• Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda „Tündérkert Óvodája”:

Bővebben...

Ülésezik az önkormányzat

Tiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2015. május 28-án, csütörtökön 10.00 órakor ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.
Napirendi javaslat:
Zárt ülés:
1. Javaslat a „Tiszaújváros Szolgálatáért Díj” adományozására

Bővebben...

Zárva lesz a központi étterem

Tájékoztatjuk a Tisztelt Étkezőket, hogy 2015. június 1-től várhatóan 2015. július 15-ig a központi étterem felújítási munkálatok miatt zárva tart.
Ezen időszak alatt igénytől függően az Eötvös gimnázium vagy a Széchenyi iskola konyhájáról biztosítjuk az étkezést.
Figyelembe véve a gimnázium - a tanulók órarendje alapján kialakított - ebédeltetési rendjét, az ebéd helyben fogyasztásának (alkalmazottak) és elvitelének (ételhordós) időpontja az alábbiak szerint alakul:
2015. június 1-től június 15-ig : 10.30–tól 12.15-ig.

Bővebben...

Pályázati felhívás

Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a
Derkovits Kulturális Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi út 2.) igazgatói (magasabb vezető) beosztás ellátására.  
A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Bővebben...

Új elfogadóhely

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2015. május 1-jétől tovább bővül a Tiszaújváros kártya által kedvezményt nyújtó szolgáltatók köre.
A TiszaSzolg 2004 Kft., az általa üzemeltetett Villa Sederkyn Apartman Házban (3412 Bogács, Dózsa György utca 16/a.) szoba foglalása esetén a Tiszaújváros kártya tulajdonosai részére 50% kedvezményt biztosít 2015. május 1. - 2016. április 30. közötti időszakban, kizárólag a TiszaSzolg 2004 Kft. által meghirdetett napokon, az érvényes kártya felmutatása mellett.
   Polgármesteri Hivatal

Mecénás ösztöndíj

A TISZAÚJVÁROSI MECÉNÁS KÖZALAPÍTVÁNY pályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanév második félévére A TISZAÚJVÁROSI ÁLLANDÓ LAKÓHELLYEL RENDELKEZŐ FŐ-
ISKOLAI, EGYETEMI HALLGATÓK TANULÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁRA.
Pályázati célok:
Egyetemi, főiskolai és PhD hallgatók számára a 2014/2015-ös tanév második félévre tanulmányi ösztöndíj biztosítása a pályázati feltételekben közölt tanulmányi eredménytől függően.

Bővebben...

Aneszteziológiai és intenzív szakápoló munkakör

Tiszaújváros Városi Rendelőintézet felvételre keres munkavállalót az alábbi munkakör betöltésére:
ANESZTEZIOLÓGIAI ÉS INTENZÍV SZAKÁPOLÓ

Bővebben...

Pénzügyi munkatárs munkakör

Tiszaújváros Város Önkormányzatának jegyzője pályázatot hirdet a Polgármesteri Hivatalban 1 fő pénzügyi munkatárs munkakör betöltésére, határozatlan időre szóló kinevezéssel, 6 hónap próbaidő kikötéssel.
Főbb munkaköri feladatok:
Az első lakáshoz jutók támogatási rendszerének nyilvántartása, könyvelése.
Szociális bérlakások felújításával, átadás-átvételével kapcsolatos feladatok ellátása, képviselete a társasházak közgyűlésein.
Szolgálati lakásokkal kapcsolatos önkormányzati feladatok ellátása.

Bővebben...

Képviselői fogadóóra

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Balla Gergő kompenzációs listán mandátumot szerzett képviselő 2015. május 27-én (szerdán) 16.00 órától 18.00 óráig
fogadóórát tart.
Helye: Polgármesteri Hivatal földszinti képviselői szoba.
                 Polgármesteri Hivatal


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477