Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Falunapok Szögeden

Augusztus 10-én és 11-én (pénteken és szombaton) tartják a Sajószögedi Falunapokat. Az eseményen a szokásoknak megfelelően a helyi, térségi és országos hírű sztárok szórakoztatják majd az érdeklődőket. Így többek között színpadra lép pénteken a Mezőcsát Népi Együttes, a Fourtissimo és a Szöged Big Band is. A nap sztárvendége Szekeres Adrienn és a Bikini együttes lesz.
A második napon helyet kapnak a helyi kicsik és nagyok is. Így az ovisok és iskolások után a Búzavirág népdalkör műsorát is megnézhetik majd. Emellett a színpadon operett és musical bemutató, Bagi-Nacsa humorszínpad és egy multikulturális zenei produkció a Cimbaliband is az érdeklődők elé áll.
A falunapok keretében adják át a megújult művelődés ház előtti parkot, és sok más érdekesség, látványosság is szerepel a programok között, érdemes lesz tehát kilátogatni.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477