Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Óvodások öröme

KR ovi 1A Triatlon Nagyhéten második alkalommal ajánlották fel a szervezők a játszóházban befolyt összeget jótékony célokra. Mint ismeretes, idén a Napközi Otthonos Óvoda kapja a kétszáz forintokból összegyűlt pénzt, melynek felhasználásáról Micskiné Bodó Erzsébet óvodavezetőt kérdeztük.

- Nagy örömmel értesültünk róla, hogy intézményünk használhatja fel a több mint egymillió forintot. Örömünket fokozta, hogy Bráz György polgármester úr kezdeményezésére az augusztusi ülésen arról fog dönteni a testület, hogy ezt az összeget az önkormányzat a duplájával egészíti ki, így jelentős beruházásokat valósíthatunk meg az óvodában. A felhasználás konkrétumairól körvonalazódnak az elképzeléseink. Mindenképpen az a cél, hogy az összegből megvalósuló fejlesztéseket minél több gyerek élvezhesse, és minél több tiszaújvárosi óvodás hasznára váljon. A mozgásfejlesztésnek rendkívül nagy jelentősége van ebben az életkorban, és folyamatosan törekszünk arra, hogy a tartalmas udvari tevékenységekhez változatos lehetőségeket biztosítsunk. A felajánlott összeget ezért olyan játszótéri elemek telepítésére szeretnénk fordítani, amely biztosítja a gyerekek számára a mozgás örömét, fokozza ügyességüket, erőnlétüket. Eszközöket lehetőség szerint több épület udvarán kívánunk elhelyezni. Ezúton, ismételten is köszönetemet fejezem ki e felajánlásért, a kollégáim és a gyerekek nevében is.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477