Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Díjazták a fotósokat

KR kreaktiv atadoA múlt héten szerkesztőségünkben adták át a Triatlon Nagyhétre meghirdetett KreAktív fotópályázat díjait. Az általános és a sport kategóriában egyaránt három-három képet díjazott a zsűri.

Általános kategóriában Nagy Zoltán: Köszöntő című képe vitte el a pálmát, őt Jakab Zoltán: Tűzijáték a tő felett című alkotása követte, s a dobogó harmadik fokára Krucsai Ádám: Fotós című képe futott be.
Jakab Zoltán kettős sikert aratott, a sport kategóriát ugyanis ő nyerte Hajsza című képével. Két ifjú hölgy is jeleskedett ebben a kategóriában, Deli Tímea: Sebesség című műve a második, Hell Zsófia: Fiatalon a sportért című képe a harmadik helyet eredményezte.
Tóth László, a KreAktív Egyesület tagja a Sztrohár Képkeretezés, a Fuji Fotócentrum, a Balázs Filament Kft., a Kreaktív Egyesület, a Derkovits Kulturális Központ, a TVK Mali TK, a Szerencsi Édességbolt, az Insomnia női divatüzlet, a Díva szalon és a Molnár Éva kozmetikus által felajánlott díjakat, ajándékokat adta át a nyerteseknek.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477