Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Adtak és kaptak

kr katisk_1A Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola diákjai szüleik támogatásával ajándékcsomagokat gyűjtöttek a Girincsen lévő, Dőry kastélyban működő gyermekotthon lakóinak.


*
Az iskola 3.b osztályos tanulói a két tanító nénijükkel, szüleikkel, testvéreikkel, december 4-én felejthetetlen délutánt töltöttek a Diósgyőri Mikulásvonaton. A feldíszített vagonokban igazi vaskályha ontotta magából a meleget. Az igazi csoda Lillafüreden várta őket. Mesék birodalmába csöppentek. Sok-sok kedves mesehősükkel találkozhattak és természetesen ott várta őket a jó öreg Mikulás is, aki minden gyereket csomaggal ajándékozott meg a hatalmas ládájából. Annyira jól érezte magát mindenki, hogy el is határozták, jövőre is meglátogatják Lillafüreden a Mikulást!
kr katisk_2Boldog új esztendőt kívánok a katolikus iskola dolgozói és tanulói nevében a Krónika valamennyi olvasójának és munkatársának!


Gál Benjáminné
igazgató


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477