Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Karácsonyi angyalok

kr karacsonyiangyalokTizenkét egyedül élő idős embert lepett meg titokban egy kedves család karácsony viliáján. Egy kedves gesztus, egy ölelés, egy jó szó különösen jól esik annak, aki a mindennapjait többnyire magányosan, az ünnepeket pedig egyedül tölti.

A lépcsőházunkban sokan laknak egyedül, rájuk gondolt, és őket lepte meg egy apró kedvességgel egy figyelmes család. 12 embernek titokban 12 díszt akasztottak az ajtajára, egy fenyőágat, melyen két szem szaloncukor lógott. Az idősek meglepődve álltak a lépcsőházban, amikor észrevették az ajtajukra akasztott ajándékot. Meghatódtak, hogy ebben a rohanó világban rájuk is szeretettel gondol valaki karácsony estéjén.
Ezzel a néhány sorral mondunk köszönetet a Pereszlényi családnak.
A megajándékozottak


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477