Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Országos döntőben az Eötvös programozói

kr eotvosA Dusza Árpád Országos Programozói Emlékverseny egy szoftverkészítő csapatverseny. Célja, hogy a diákok négy óra alatt közösen készítsenek programot egy komplex probléma megoldására egy általuk választott fejlesztői környezetben. A döntőbe az egész országból csak 10 csapat kerülhetett be.


A Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 3 fős csapata maximális pontszámmal lett megyénk legjobbja a regionális fordulóban, így holtversenyben az élen áll az országos döntő előtt.
A csapat tagjai: Karikó Csongor Csanád 12.b, Kiss Péter és Zsóri Ádám 10.h osztályos tanulók.
A diákok az OKTV és Nemes Tihamér Nemzetközi Informatikai Tanulmányi Verseny programozás kategóriájában egyéniben is szépen teljesítenek, a középdöntőbe jutottak.
A felkészülésben Ferenczyné Szabó Zsuzsanna tanárnő segíti a gimnazistákat.
Erdélyi Lajos intézményvezető


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477