Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Még egyszer a tök jó napról

kr tok_1Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napot nem csak a szünet miatt, hanem a Halloween miatt is nagyon vártuk a Hunyadi iskolában. Alsóban megszoktuk, hogy Bianka néni minden évben szervezett az osztályunknak Halloween partyt, de most Mártika nénivel karöltve nem csak az egész alsó tagozatnak, hanem a felsősöknek is egy óriási partyt szerveztek. A meghívó szerint jelmezben és töklámpással lehetett a buliba belépni.

kr tok_2Ennek természetesen mindenki eleget téve 17 órára siettünk is vissza a suliba és cipeltük a hatalmas tökjeinket. Az aulában a már ismerős dallam, az „Itt a Halloween” rémzene fogadott minket, és persze érkeztek a gyerekek a különlegesebbnél különlegesebb jelmezekben. Volt, akit nem lehetett felismerni, olyan jól ki volt maszkírozva. Elhelyeztük a világító töklámpásokat az aulában, majd a közös fotó után indulhatott a játék. A vámpírszobán, denevérlakon, bosziházán, tökszobán keresztül a feketemacska házáig, a pókszobáig vagy a szellemkastélyig. Mindenhol érdekes játékok vártak ránk. Volt tökbowling, tök- és varázskalapos célba dobás, rémes konzervdoboz teke, csontvázjáték, véres szem fújás, póksöprés. De írtunk Halloween verset, fejtettünk sudokut és totót is, valamint megtaláltuk a labirintus helyes útját. Nagyon élveztük a sírfoglaló játékot és a rémes, zöld trutyiban elrejtett tárgyak keresését is. Minden szobában és házban az alsós és felsős tanár nénik „rém ügyesen” vezették a játékokat, melyen nagyon jól szórakoztunk. A játszás után mindenki a saját termében kedvére lakmározhatott a szülők által készített sok finomságból, majd indult a buli az aulában. Az osztályunkból Dj F.T. volt a zenefelelős. Kicsik és nagyok együtt roptuk bulizárásig. Különleges és egyedi volt a sok világító töklámpás között bulizni. És persze a jó hangulatunkban sokan gondoltunk azokra a szeretteinkre, akik már odafentről figyelnek ránk.
Azt gondolom, mindenki, aki részese volt ennek a Halloween partynak nagyon jól érezte magát, és hálásan köszönjük a szervezést a többiek nevében is a „főbosziknak”, Czár Judit Bianka és Pásztorné Csontos Márta tanár néniknek, és minden játékvezető tanár néninek.
Borjus Virág 7/a.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477