Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Kazinczys megyei sikerek

kr kazinczyA megyei matematikaverseny döntőjén szép eredményeket értek el a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola diákjai.
Az alsó tagozatosok közül Kovács Veronika 3.a. 9., Csehovics Marcell 3.a. 10. helyezést ért el, felkészítőjük: Csernikné Nagy Mária Krisztina. Tömösközy Hanga Zsófia 4.a. 8. helyezett lett, felkészítője: Bacsó Csilla.
A felső tagozatosok kategóriájában Kiss Hunor 5. a osztályos tanuló 2. helyezést ért el, felkészítője: Tölgyesiné Liktor Mária, Bolgár Dániel 5. b osztályos tanuló 3. helyezést ért el, Ruszkai Gizella készítette fel a versenyre. Kiss Gábor Botond 7. a osztályos tanuló 5. helyezést ért el, Tölgyesiné Liktor Mária készítette fel a versenyre. Kiss Hunor 5. a osztályos tanuló továbbjutott a verseny nemzetközi fordulójába, amely 2018. április 27 –29 között lesz, Szabadkán.
A megyei angol nyelvű bibliai szövegértési versenyen Kelemen Alexandra 7.a osztályos tanuló a legjobbnak bizonyult. Felkészítő tanára: Csehovicsné Guba Adrienn. Minden díjazottnak gratulálunk az eredményekhez.
Makkainé Chmara Marianna igazgató


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477