Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Séta az egészségért

A tiszaújvárosi Remény Klub, csatlakozva az „Egészség Hídja” országos megmozduláshoz, október 31-én délután 3 órakor sétát szervez.
Gyülekező: a Városház téren. A klub tagjai szeretettel várnak minden érdeklődőt.
A séta célja: felhívás a mellrák veszélyére, megelőzésére, a szűrés fontosságára és odafigyelés önmagunkra.

Drogterjesztő rendőrkézen

kr drogElőzetes letartóztatásban van az a tiszaújvárosi férfi, akit lakásán fogtak el a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - olvasható a  Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak közreműködésével október 18-án 19 óra körüli időben összehangolt akciót hajtottak végre Tiszaújvárosban.
Ennek során elfogtak egy helyi férfit, akinek a lakásán házkutatást hajtottak végre, és lefoglaltak tőle, megközelítőleg 130 gramm kábítószergyanús anyagot, több millió forint készpénzt, valamint a kábítószer csomagolásához és terjesztéséhez szükséges eszközöket.

Bővebben...

Gőzerővel dolgoznak

kr felujitasÚjabb, a lakosság igényeit kielégítő rekonstrukciós munkák zajlanak városunkban. A Munkácsy úton járda- és kerékpárút felújítás, az Árpád úton új parkolóhelyek kialakítása folyik, de aszfaltozás, és ivókút telepítése is szerepel a jelenlegi feladatok között.A Munkácsy út járdaszakaszának minőségét sokan kifogásolták. Itt a kivitelezés már a vége felé közeledik.
- A kerékpárút és a járda térkő-burkolatának lerakása jó ütemben halad – mondta Török László, a Polgármesteri Hivatal fejlesztési és városüzemeltetési csoportvezetője.  - A hétvégére majdnem elkészül a szakasz.
Az  Árpád út 1-7.sz. alatti lakótömb előtti útbővítésnél az előkészítő földmunkák elkészültek, jelenleg a szegélykövek lerakása folyik. A két munkálat a kivitelezőkkel kötött szerződés szerint mintegy 9,4 millió forint.

Bővebben...

Átköltözött az ÉMÁSZ

kr emaszOktóber 30-ától új helyen, a Lévay út 66. szám alatt (a körforgalomnál) fogadja ügyfeleit az ÉMÁSZ. Változott az ügyfélszolgálati iroda nyitva tartása is. Ezentúl hétfőn 8-tól 16 óráig, szerdán 10-től 18 óráig fogadják az ügyfeleket.

Kertvárosi kitérő

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az autóbusszal munkába járó Kertvárosban élőket, hogy 2013. november 1-jétől 2014. március 31-ig a munkana-
pokon 6:30 órakor induló Autóbusz-állomás - TVK Nyrt. között és a visszafelé 15:30 órakor induló autóbusz-
járat a Lévay úti megálló érintésével közlekedik.
Tiszaújváros Polgármesteri Hivatala


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477