Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Minden jegy elkelt

Kedves Közönségünk!
A Színház Határok Nélkül rendezvénysorozat hátralévő mindkét előadására minden jegy elkelt.
Megértésüket köszönjük!
Derkovits Kulturális Központ

Krónikás születésnap

kronika30eveslogo másolata másolataKedves Olvasóink!
A Tiszaújvárosi Krónika idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Szerkesztőségünk számos programmal emlékezik meg a városi lap születésnapjáról.
 Október 30-án 10.00 és 14.00 óra között „nyílt napot” tartunk szerkesztőségünkben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A nyílt napon betekinthetnek az újságszerkesztés fortélyaiba, megismerhetik a lapkészítés izgalmas folyamatát az újságcikkek megszületésétől, a korrektúrán és a tördelésen át a nyomdai előkészítés utolsó fázisáig. Kérjük, részvételi szándékukat október 29-ig jelezzék e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonon a 341- 844-es számon.

Bővebben...

Minden, ami óv a hidegtől

Adományokat vár a Vöröskereszt
A Magyar Vöröskereszt Tiszaújvárosi Területi Szervezete a téliesre forduló időjárás miatt adománygyűjtést szervez.
- Beköszöntött a hideg ősz, sok embertársunk nem rendelkezik meleg ruhával, takarókkal – áll Laták Kamilla, területi vezető közleményében. - Szervezetünket egyre többen keresik meg, hogy téli ruhaneműket, takarókat, plédeket, hálózsákokat kérjenek maguk és gyermekeik számára.
A felajánlásokat minden hétfőn és kedden a szervezet tiszaújvárosi irodájában, a Kazinczy út 3. szám alatt -  Kazinczy ház -13:00 és 16:00 óra között tudják fogadni.

Séta az egészségért

A tiszaújvárosi Remény Klub, csatlakozva az „Egészség Hídja” országos megmozduláshoz, október 31-én délután 3 órakor sétát szervez.
Gyülekező: a Városház téren. A klub tagjai szeretettel várnak minden érdeklődőt.
A séta célja: felhívás a mellrák veszélyére, megelőzésére, a szűrés fontosságára és odafigyelés önmagunkra.

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire. Október 30-án, szerdán 18.30 órai kezdettel válaszol Tiszaújváros polgármestere a lakossági kérdésekre. Ezeket előzetesen is föl lehet tenni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy levélben, 3580, Tiszaújváros, Szent István út 16., Tisza Televízió, az adás ideje alatt pedig telefonon a 49/341-844, 341-755-ös számon.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477