Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Adományokat vár a Vöröskereszt

Minden, ami óv a hidegtől
A Magyar Vöröskereszt Tiszaújvárosi Területi Szervezete a téliesre fordult időjárás miatt adománygyűjtést szervez.
- Beköszöntött a hideg ősz, sok embertársunk nem rendelkezik meleg ruhával, takarókkal – áll Laták Kamilla, területi vezető közleményében. - Szervezetünket egyre többen keresik meg, hogy téli ruhaneműket, takarókat, plédeket, hálózsákokat kérjenek maguk és gyermekeik számára.
A felajánlásokat minden hétfőn és kedden a szervezet tiszaújvárosi irodájában, a Kazinczy út 3. szám alatt -  Kazinczy ház -13:00 és 16:00 óra között tudják fogadni.

Szilvásváradon a Kazinczy

Október 5-én a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola egy csodaszép napot tölthetett el Szilvásváradon. Az elsős kisgyerektől a nyolcadikos nagykamaszig minden tanuló kedvelte a vonatozást, a túrázást, a szép időt, a jó levegőt. Az iskolában működő DSE turisztikai csoportja kezdeményezte ezt az őszköszöntő kirándulást, köszönetet mondva Tiszaújváros önkormányzatának a támogatásért.

Felhívás!

TISZTELT TISZAÚJVÁROSI POLGÁROK!
AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC ALKALMÁBÓL VÁROSUNK ÜNNEPSÉGET RENDEZ. KÉRJÜK AZOKAT A PÁRTOKAT, POLGÁRI ÉS CIVIL SZER-
VEZETEKET, AMELYEK A MEGEMLÉKEZÉS VIRÁGAIT, KOSZORÚIT SZERETNÉK ELHELYEZNI 2013. OKTÓBER 23-ÁN (SZERDA) 11.00 ÓRÁTÓL A NAGY IMRE SZOBORNÁL, AZ ÜNNEP MÉLTÓ ELŐKÉSZÍTÉSE ÉRDEKÉBEN JELEZZÉK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKUKAT ÍRÁSBAN OKTÓBER 18-ÁN 12.00 ÓRÁIG A DERKOVITS KULTURÁLIS KÖZPONT IGAZGATÓJÁNÁL.

Bővebben...

Nyugdíjas ünnep

Felhívjuk nyugdíjas társaink figyelmét, hogy november 22-én 15 órai kezdettel ünnepeljük egyesületünk 15 éves évfordulóját a központi étteremben. Jelentkezni lehet az egyesület irodájában keddi és csütörtöki napokon 8-11 óráig.
Tiszaújvárosi Nyugdíjasok
Egyesülete elnöksége

Taroltak a tiszaújvárosiak

Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a Lépcsőfutó Országos Bajnokságot. A fizikai és pszichikai készenlétet egyaránt igénybe vevő versenyt a szokott helyen, a SOTE Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében tartották meg. A verseny szabályai szerint a tűzoltóknak egyénileg vagy párban kellett felfutniuk a SOTE huszonharmadik emeletére teljes védőfelszerelésben, légzőkészülék használatával. A párok közötti megengedett maximális távolság egy lépcsőforduló lehet. Azokat a párokat, amelyek tagjai ennél nagyobb távolságra szakadnak el egymástól, kizárják a versenyből. Ehhez az embert próbáló küldetéshez még hozzájárult az októberben szokatlanul kellemes hőmérséklet, ami csak tetézte a versenyzők harcát a lépcsőkkel.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477