Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A KRESZ park ismét a régi

kr kreszparkÚttestre festett jelek, KRESZ- táblák, mint az igaziak, de mégsem.. A KRESZ park sokak által kedvelt területe városunknak, ezért is szorgalmazták többen, hogy nyerje vissza régi formáját, eredeti funkcióját.A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. munkatársai most elvégezték a régóta áhított felújításokat.

Bővebben...

Első év, első könyv

kr evkonyvHagyományteremtő szándékkal kö-zel 400 példányban jelent meg a Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola évkönyve. A pedagógusok, diákok és szülők írásaiból készült almanach célja, hogy a későbbi generációknak hiteles képet, a jövőbeni osztálytalálkozóknak pedig segítséget nyújtson a visszaemlékezéshez a 2012-2013-as tanévről.
A kiadvány sikerességét jelzi, hogy alig néhány hét alatt több mint 200 példány már gazdára talált.

Rendkívüli testületi ülés

kr ulesesTiszaújváros önkormányzatának képviselő-testülete 2013. október 9-én, szerdán 16 órakor rendkívüli ülést tart a Városháza III. emeleti tanácskozó termében.Napirendi javaslat:
Zárt ülés:

Bővebben...

Önkormányzati esték

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ október 10-én 15 órakor újraindítja Önkormányzati esték című rendezvénysorozatát.Két téma lesz terítéken. „Biztonságban két keréken” címmel Kiss József rendőr őrnagy, közlekedésrendészeti alosztályvezető a kerékpáros közlekedésről, „Bűnmegelőzés, időskorúak sérelmére elkö-
vetett bűncselekmények” címmel pedig Bélteczki László rendőr őrnagy, bűnügyi fővizsgáló tart előadást.
A rendezvény helyszíne a Kazinczy Közösségi Ház központi étterme.
A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Lakások kalapács alatt

Nyolc üres önkormányzati lakásból öt kelt el a múlt heti árverésen.- A korábbi időszakokhoz képest ez az értékesítési arány jónak mondható – tájékoztatta lapunkat Bazsó Gábor, a Polgármesteri Hivatal vagyonkezelési munkatársa. – Az elkelt 5 lakásból csak egyre licitáltak, a többihez alapáron jutottak hozzá a vevők.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477