Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Még lehet pályázni

Várhatóan októberben ülésezik ismét a ,,Tiszaújváros jövőjéért” Alapítvány kuratóriuma. A TVK és Tiszaújváros önkormányzata által közösen működtetett ala-
pítványhoz szeptember 30-ig lehet még benyújtani a pályázatokat.

Támogatott tankönyvek

Szeptember 30-ig lehet még igényelni az önkormányzati tankönyvtámogatást. Szep-
tember 20-ig 334 megállapító határozat született, 2 kérelmet elutasítottak. A megállapító határozatok nyomán 401 tanuló részesült támogatásban. Az eddig kiutalt összeg 3.004.180 forint.

Elbújtak a halak

kr horgaszÉvadzáró horgászversenyt hirdetett meg tagjai számára a Zabos Géza Horgászegyesület a múlt héten szombaton. A sajószögedi Erdészeti tavon 68 versenyző kezdte meg reggel nyolc órakor a halak etetését, és várta kitartóan a zsákmányt egészen a verseny végéig. A horgászszerencse azonban ez alkalommal elpártolt a résztvevők mellől, legalábbis a legtöbben elégedetlenek voltak az eredménnyel.

Bővebben...

Autómentes nap a téren

kr automentesAz Európai Mobilitási Hét záró rendezvényeként országszerte több helyszínen rendeztek autómentes napot. Tiszaújvárosban a hagyományoknak megfelelően a Városháztéren tartották a programokat, melyen több száz általános iskolás diák vett részt.

Bővebben...

Őszi csere-bere

kr babaKinőtt gyermekruhák, megunt játékok, rég nem használt babaeszközök. Mindezek jó minőségben és kedvező áron a Kazinczy Közösségi Ház belső udvarán megrendezett bababörzén.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477