Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Szent István napi rendezvények

kr 2 1Az ünnepségek, megemlékezések mellett egyéb programok is várták a város lakosságát Szent István napján. A Szent István szobor mögötti területen népi játékok fesztiválja zajlott. A szépkorúak a Kazinczy-ház udvarán ünnepelték az új kenyeret. Este a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes adott műsort. Az ünnepi eseményeket tűzijáték zárta.

Bővebben...

Felhívás: Irány Bogács!

Felhívjuk nyugdíjas társaink figyelmét, hogy a Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete egynapos  kirándulást szervez Bo-gácsra és Noszvajra augusztus 27-én. Jelentkezni lehet  az egyesület irodájában személyesen.
Az egyesület elnöksége

Füzet- csomagok

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat iskolakezdés előtt az idén is támogatni kívánja a rászoruló roma családokat 1-10. osztályig füzetcsomagokkal. A füzetcsomagok megfelelő számú beszerzése érdekében 2013. augusztus 23-tól 25-ig jelentkezzenek a roma nem-
zetiségi önkormányzat irodahelyiségében (Tiszaújváros, Bocskai út 31.) 10,00 – 13,00 óra között.
Farkas Sándor
elnök

Ügyfélfogadás másképp

A megyei adóigazgatóság ügyfélszolgálatai a munkaszüneti napok körüli megváltozott munkarendből adódóan a szokásostól eltérő időpontokban fogadják az ügyfeleket e héten. A miskolci központi ügyfélszolgálat csütörtökön 8-tól 18 óráig, pénteken 8-tól 12 óráig, szombaton 8-tól 11 óráig lesz nyitva. A tiszaújvárosi ügyfélszolgálat csütörtökön és szombaton zárva lesz, pénteken 8-tól 15 óráig fogadják az ügyfeleket.

Fogadóóra

A Tisza Televízió folytatja sorozatát, melyben Bráz György polgármester válaszol a nézők közérdekű kérdéseire.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477