Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Kaszál a Városgazda

kr disztoA Városgazda Nonprofit Kft. már nem csak a földön, a víz alatt is kaszál.Az elmúlt években igen gyakran használták a városi dísztavat különböző sportesemények megtartására. A víz felszínén azonban elburjánzott a növényzet, s ez akadályozza a rendezvényeket.

Bővebben...

Tűzgyújtási tilalom

A vidékfejlesztési miniszter az erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre 2013. július 22-én átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el. Tilos a tűzgyújtás a felsorolt területeken a kijelölt tűzrakó helyeken is, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is.

Szünetelő szolgáltatások

Az ÉMÁSZ karbantartási munkálatai miatt a napokban Tiszaújváros egyes részein tartósan szünetel az áramszolgáltatás.Mivel az intézmények és az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok számára a Polgármesteri Hivatal épületében lévő eszközök biztosítanak a város optikai hálózatán keresztül informatikai (internet, levelezés) és telekommunikációs (IP telefonok) szolgáltatásokat, az érintett területeken és időpontokban e szolgáltatások szünetelnek.

Bővebben...

Nem lesznek rendelések

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2013. július 26-án, pénteken technikai okok miatt a betegellátás a szakrendelő egész területén, a gyermek és felnőtt háziorvosi szolgálatokban (kivéve Tisza-part és Tiszaszederkény városrész), valamint a fiziko- és balneoterápiás részlegen szünetel.
A tiszaújvárosi betegek sürgősségi ellátása a központi orvosi ügyeleten történik.
Megértésüket köszönve:
az intézet vezetése

Ügyfélfogadási szünet

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2013. július 26-án (pénteken) az ügyfélfogadás áramszünet miatt szünetel.
2013. július 29-én a hétfői ügyfélfogadás a megszokott időben 13.00-tól 16.00 óráig történik.
Megértésüket köszönjük!
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477