Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Özönvíz, jelentősebb károk nélkül

kr 2 2Tiszaújváros sem úszta meg a múlt heti és az e heti vihart. Mindkét napon erős szél kíséretében zúdult le a bőséges csapadék, melyet több helyen a csatornahálózat nem tudott azonnal elnyelni. Hétfőn rövid ideig borsószemnyi jég is esett. Szerencsénkre jelentősebb káresemény nem történt, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint például hétfőn mindössze egy téves riasztás miatt kellett kivonulniuk a tiszaújvárosi tűzoltóknak.

Bővebben...

Nem vetődött árnyékra

kr gimnasztradaJúlius 15-én táncos castingot tartott a Britain's Got Talentet megnyerő Attraction árnyszínház. A jelenlegi létszámuk ugyanis nem elég egy másfél órás, mindenhol eladható showhoz. A Tiszaújvárosi Gimnasztráda felnőtt tagja, a kiemelkedően tehetséges Molnár Tímea is részt vett a többfordulós válogatón, mégpedig sikeresen. Mintegy 1500-an adták be jelentkezésüket, majd önéletrajz és fotó alapján választották ki azt a 200 főt, akit behívtak a Thalia Színházba a felvételire, köztük Timit is.

Bővebben...

Megújuló szobrok

kr jozsaFolytatódik Tiszaújváros közterületi alkotásainak tavaly megkezdett felújítása. Az elkövetkező hetekben három szobor újul meg.A Szent István szobor és környezetének helyreállítását már megkezdte Józsa Lajos szobrászművész. A szobor rendbetétele mellett az előtte lévő teret, a támfalat, a kőpadlót, a párkányt is fel kell újítani.

Bővebben...

Szünetel az ügyfélfogadá

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy  2013. július 26-án (pénteken) az ügyfélfogadás áramszünet miatt szünetel.
2013. július 29-én a hétfői ügyfélfogadás, a megszokott időben, 13.00-tól 16.00 óráig történik.
A 2013. július 26-án időpontfoglalással rendelkező polgárok részére 2013. július 29-én 8.00-12.00 óráig biztosítjuk az ügyintézést.
Megértésüket köszönjük!

Bővebben...

Vezetékcserék

kr vezetekcserekA Kresz-park mellett - mintegy 40 méteres szakaszon - kicserélik a távhő-gerincvezetéket. Még egy szakaszon, a Tisza abc környezetében lesz a nyáron vezetékcsere.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477