Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Veszélyes hulladékok

kr veszeyleshulladekHétfőn kezdődött és ma ér véget az önkormányzat és az ECOMISSIO Kft. közös hulladékgyűjtési akciója. A Tisza-part városrész területén kijelölt gyűjtőponton 9 órától 18 óráig adhatja le térítésmentesen a lakosság a háztartásokban összegyűlt veszélyes hulladékokat. Egyebek mellett festékmaradékokat, elektronikai hulladékokat, akkumulátorokat, háztartási vegyszereket, kozmetikai szereket, növény- és rovarirtó szereket helyezhetnek el a konténerekben. De leadható a háztartási sütőolaj és sütőzsiradék, valamint az autógumi is.

Horgászok figyelem!

2013. július 5-én (pénteken) 17 órától koszorúzással egybekötött megemlékezést tartunk Tiszaújvárosban, a Teleki Blanka u. 5. szám alatti Zabos Géza emléktáblánál.
2013. július 6-án (szombaton) Zabos Géza Emléknapot és horgász- versenyt tartunk a Tolnai- és az Erdészeti tó partján. 3 fős csapatok jelentkezését várjuk (Nevezési díj: 3.000,-Ft/csapat).

Bővebben...

Újvárosi trafiklista

kr trafikTiszaújvárosban a lehetséges 9 nemzeti dohánybolt mindegyike megkezdte működését július elsején. Íme a trafikok címlistája. Árpád út 28., Árpád út 8., Mátyás király út 8., Örösi út 1/A, Rózsa út 34., Szent István út 26., Szent István út 9., Teleki Blanka út 2.,Vegyészek útja 2.

Bővebben...

Korosan is nagyon aktívan

kr koszontesKérdéses, hogy van-e olyan életkor, amikor egy hölgyet már szabad idősnek nevezni. Fótos Mihályné talán nem haragszik meg, ha azt állítjuk róla, hogy kissé koros, hiszen az elmúlt hétvégén a kilencvenedik születésnapját ünnepelte. Nem is akármilyen körben! A Tisza-parti juniális egyik kedves és megható színfoltja volt, amikor a nyilvánosság előtt Bráz György polgármester köszöntötte születésnapja alkalmából Pi-roska nénit, aki valamennyi ismerőse és családtagja elmondása szerint a mai napig aktívan éli mindennapjait.

Bővebben...

Új tűzoltóparancsnok

kr tuzoltoJárási István a parancsnoka július 1-től a Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltóságnak. Lipták Attila, megyei katasztrófavédelmi igazgató lapunknak azt mondta, az elmúlt másfél éves szervezeti átalakítások következménye a mostani vezetőváltás.- Az a működési tapasztalat, mely most már a rendelkezésünkre áll a személyi változások oka - nyilatkozta a megyei igazgató. - Egy felfrissült szemléletre volt szükség az igazgatóság szakmai vezetésében.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477