Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bodzaszörp és gálák

kr bodzaszorpA Tisza Televízió 2013. július 4-től augusztus 2-ig karbantartási szünetet tart. Ez alatt az idő alatt a megszokott élő adásokkal nem jelent-
kezik a TV, de természetesen nem hagyják a munkatársak „néznivaló” nélkül a nézőket. Műsorra tűzik például a nézők egyik tavaly nyári kedvencét, a Bodzaszörpöt, most is érdekes beszélgetőpartnerekkel, a nyári meleghez illő könnyed témákkal.

Bővebben...

Kazánra várva

kr piacJól halad a városközponti piac felújítása. Elkészültek a csarnok melletti térburkolatok, átfestették a külső pavilonokat és a piaccsarnok épületét is. Kicserélték az esővízcsatornákat, megjavították a nyílászárókat. Kerékgyártó István, a piacot üzemeltető Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a csarnok bejáratához új, mosható padlózat is készült. Egy új kazánt is rendeltek az épületbe, amint az megérkezik és beszerelik, befejeződik a piac felújítása.

Ruhagyűjtés az MSZP-nél

kr ruhagyujtesFolyamatosan érkeznek a felajánlások az MSZP tiszaújvárosi nőtagozatának felhívására a párt Bartók Béla út 5. szám alatti irodájába. A ruhaneműk mellett játékok, használati és háztartási eszközök kerülnek a zsákokba, melyeket a helyi rászorulók mellett Halmaj községnek is szánnak . Az adományokat június 28-ig, péntekig várják.

Huszár Andorra emlékeztek

kr huszarandorMár hagyomány, hogy a TVK Nyugdíjasok Baráti Köre minden évben megemlékezik a cég legendás vezérigazgatójáról, Huszár Andorról, aki 22 éve hunyt el. Sóvágó Gábor, a nyugdíjas baráti kör vezetője a koszorúzással egybekötött megemlékezésen elmondta: Huszár Andor ko-rát megelőzve irányította a vegyi kombinátot, mindezt olyan szerénységgel, ami ma is példaértékű.
A céget 24 éven át vezető Huszár Andor emléktáblája előtt a nyugdíjasok, a TVK és Tiszaújváros képviselői helyeztek el koszorút.

Ügyfélfogadási szünet

Július 1., hétfő

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatóságának miskolci központi ügyfélszolgálatán (Miskolc, Kazinczy u. 19.), a megyei kirendeltségein (Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Ózd, Sátoral-jaújhely, Szerencs, Tiszaújváros), valamint a 06-40/42-42-42 kékszámon hívható Általános Tájékoztató Rendszer 2013. július 1-jén (hétfő, Közszolgálati Tisztviselők Napja) az ügyfélfogadás szünetel.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477