Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tesztelték a diákokat

kr sulizsaruA 2012/2013-as tanév „Sulizsaru” program záróakkordjaként középiskolásokat is felkerestek a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munka-
társai. A Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium 50 diákja egy rövid KRESZ oktatáson vett részt, majd közlekedésismereti tesztlapot tölthettek ki a tanulók. Az előadás és a tesztlap az iskolások mindennapi közlekedéséhez, elsősorban a kerékpáros tudnivalókhoz kapcsolódott. A tanulók zöme sikeresen, kevés hibával „küzdötte le” az akadályt, mely egyértelműen azt mutatja, hogy a középiskolások alapvetően ismerik a rájuk vonatkozó szabályokat. A legeredményesebb diákok értékes jutalomtárgyakat kaptak, főként a szabályos közlekedéshez kapcsolódó fényvisszaverőket, mellényeket, kerékpáros lámpákat.
A „Sulizsaru” program a következő tanévben is folytatódik, ismét érdekes, változatos, és mindenképpen hasznos bűn- és balesetmegelőzési témákat érint majd.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477