Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Tűzmegelőzés

A tűzesetek megelőzése, az emberélet védelme és a károk mérséklése érdekében ülésezett a területi tűzmegelőzési bizottság. A tanácskozást a bizottság alelnöke Nagy István tű. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese nyitotta meg.

Bővebben...

Megújul a városközponti piac

kr piacA napokban kezdődtek meg a piac felújítási munkálatai. Mintegy 140 négyzetméternyi térburkolatot és hozzá tartozó szegélyt, vízelvezető rendszert építenek, a vásárcsarnokban pedig az irodahelyiségek kazánjait fogják kicserélni.Juhász János, a Polgármesteri Hivatal városfejlesztési munkatársa lapunknak elmondta, hogy a piac kiemelt területe az önkormányzatnak, szeretnének a minél jobb ellátás mellett méltóbb körülményeket is biztosítani a lakosságnak és az eladóknak, termelőknek.

Bővebben...

Előtérben a fiatalok

kr lengyelorszagDr. Fülöp György alpolgármester vezetésével 5 fős önkormányzati delegáció járt lengyel testvérvárosunkban, Swietochlowicében. A június 7-9. közötti látogatáson a delegáció a 700 éves jubileumát ünneplő település városnapi rendezvényein vett részt, de tárgyalt a további együttműködés lehetőségeiről is.

Bővebben...

Szülinapi Sportfesztivál

kr romeo2Szentgyörgyi Romeo június 22-én 10 órától a Sportcentrumban tart aerobikórát.

Ballagások és tanévzáró ünnepségek

A Tiszaújvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat ballagási ünnepségeinek sorát az Éltes Mátyás Iskola nyitja június 14-én, pénteken 13 órakor, majd június 15-én, szombaton 8:30-kor az Arany János Iskola, 9:30-kor a Széchenyi István Iskola, 10:30-kor pedig a Hunyadi Mátyás Iskola végzős diákjai búcsúznak. A Kazinczy Ferenc Református Általános Iskolában ugyancsak június 15-én, 10 órakor lesz a ballagás.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477