Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Pedagógusnap, középiskolai évforduló

kr 2 1Május 30-án a Tiszaújvárosi Tankerület, május 31-én Tiszaújváros önkormányzata köszöntötte a pedagógusokat. Ez utóbbit megelőzően a tiszaújvárosi (akkor még tiszaszederkényi) középiskolai oktatás 50. születésnapját ünnepelték egykori és mai tanárok, diákok.

Bővebben...

Véradás

Véradás Véradást szervez a Vöröskereszt tiszaújvárosi szervezete június 14-én, pénteken 7.30-tól 15.30-ig a TVK-ban. A helyszín a FŐNIX- Med orvosi rendelő.

Ballagás az óvodában

kr ovisVirágcsokrok, apró ajándékok, tarisznya és a közös fotó a csoporttal.  A középiskolások után városunk óvodásai is elballagnak. Több csoportban az évzáróval együtt tartották meg az ünnepségeket. A múlt héten a Szivárvány és a Tündérkert óvoda nagycsoportosai búcsúztak el óvodájuktól, nevelőiktől. A Bóbita épület óvodásai csütörtökön tartják ballagásukat.

Sokszínű Jabil

kr jabil 1A Jabil ismét azon tíz vállalat közé tartozik, mely büszkén használhatja a Sokszínű Szervezet címet. Az mtd Tanácsadói Közösség által életre hívott Sokszínű és Családbarát Szervezet díj odaítélésekor az esélyegyenlőség és a családbarát vállalati intézkedések terén kimagasló teljesítményt nyújtó vállalatokat ismerik el.

Bővebben...

Testvérvárosi látogatások

kr testvervarosiBráz György polgármester vezetésével június 1 - 4. között négyfős önkormányzati delegáció járt lenyelországi „testvérvárosunkban”, Zawiercie járásban.A delegáció többek között a Zawiercie-i Városnapokon, a Szczkocineben megrendezett Folklór Együttesek XV. Regionális Fesztiválján is képviselte Tiszaújvárost.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477