Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Pünkösdi egyházi szertartások, civil mulatság

kr katolikusA húsvéti ünnepkör zárásaként pünkösdkor arra emlékezünk, hogy Isten szent lelke kiáradt az apostolokra - mondta a római katolikus szentmisén Varga Bertalan esperes.

Bővebben...

Tűzoltási gyakorlat

kr tuzoltokKözös mentési gyakorlatot tartott a Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltóság és a Műszaki Mentő Kft. az elmúlt héten. A szituációs gyakorlat során azt feltételezték, hogy a Barcsay tér egyik házában a hatodik emeleten tűz keletkezett és ezt kellett megfékezni, valamint az épületben tartózkodókat biztonságba helyezni. A gyakorlaton 5 jármű 15 főnyi legénysége vett részt. A megyei igazgatóság katasztrófavédelmi műveleti szolgálata a gyakorlatot és az ott nyújtott teljesítményt megfelelőnek minősítette.

Mi is voltunk gyerekek

Akár hiszi, akár nem a Kedves Olvasó, mi – a Tisza Média Kft. munkatársai – is voltunk gyerekek. Édesek, aranyosak, bájosak. Mint minden gyerek. Hogy milyenné lettünk, azt napról napra megtapasztalhatják a Krónika olvasói, a Tisza TV nézői. A közelgő gyermeknap alkalmából most azt mutatjuk be, hogy milyenek voltunk. Ki tíz, ki húsz, harminc évvel ezelőtt, vagy éppen több mint fél évszázada.
Albumunkat lapunk 5. oldalán találják meg, s itt közöljük az idei gyermek- és egészségnap programját is.
Kívánunk Önöknek jó szórakozást – rajtunk, és természetesen a vasárnapi programokon.

Kinyitott a strand

kr strandSzombaton, a nyitás napján még nem volt sok strandoló a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőben, de a Tisza Triatlon miatt sokan voltak a komplexum területén. Vasárnap már az időjárás is kedvezett a strandolóknak, nyitáskor sorok álltak a kapuknál.  A fürdő a szokásos karbantartás, felújítás után a hétvégén tért át a nyári üzemmódra.

Száz horgász a parton

thumb kr horgaszA hétvégén rendezte meg évadnyitó horgászversenyét a Zabos Géza Horgászegyesület. Bár a vízállás még mindig magas, száz horgász nevezett a Tolnai és Erdészeti tavon rendezett versenyre, ahol az alábbi eredmények születtek:

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477