Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Útlezárások a hétvégén

Tisztelt Városlakók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. május 18-án, szombaton 13:00 – 18:30 –ig, míg május 19-én vasárnap 9:00 – 17:00-ig rendezzük meg a XXII. Tisza Triatlon versenyt.

Bővebben...

Eredményes TVK

kr petho zsoltAz egy évvel korábbinál sokkal jobb a TVK első negyedévi eredménye - áll a cég 2013. I. negyedéves tájékoztatójában. A 2,3 milliárd forintos üzemi eredmény a külső környezet kedvező változásának köszönhető, amely kompenzálta a termelés és értékesítés mennyiségének csökkenését.

Bővebben...

Strandnyitány versennyel

kr strandMájus 18-án, szombaton teljes üzemben kinyit a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő. A tavaszi medencefelújítások után a héten feltöltik vízzel a kinti medencéket is. A komplexum ebben a szezonban ugyanolyan árakkal várja a látogatókat, mint tavaly.

Bővebben...

Közmeghallgatások

kr kozmegTisza-part városrészben kezdte meg tavaszi közmeghallgatás-sorozatát Tiszaújváros képviselő-testülete. A mindössze negyedórás „fórumon” viszonylag kevés problémát vetettek fel a településrész lakói. A legjelentősebb talán a Bánki Donát úti szennyvízátemelő ügye, amely – csakúgy, mint városszerte – kellemetlen szagot árasztva rontja az emberek közérzetét.

Bővebben...

A tudás kincs

Két pedagógus beszélget.
- Hol tart a hét éved? Nincs még kötelezettséged képzésre?
- Ketyeg… Kötelezettségem van, csak pénzem nem igazán.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477