Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bolondos és igazi ballagás, szerenád, érettségi

kr 2 1A sok-sok éves diákhagyományoknak megfelelően bolondos ballagással, a tanáraiknak adott szerenáddal kezdődött a végzős középiskolások búcsúja iskolájuktól. Szombaton ünneplőbe öltözötten ballagtak a vén diákok alma materükből, hétfőn pedig megkezdődött az érettségi vizsgaidőszak. Írásaink a 3. oldalon.

Bővebben...

Új parkolóhelyek, új burkolat

kr hajduterMárcius 15-e után kezdődött a Tompa Mihály út burkolatának felújítása, valamint két nagy parkoló kialakítása, illetve bővítése, a rendelőintézet, és a Széchenyi iskola mellett. A Hajdú téren (képünkön) 48, a rendelőintézetnél 23 új parkolóhely létesült. A beruházások műszaki átvétele kedden megtörtént, így már a nagyközönség is birtokba vehette a területeket.
A mintegy 57 millió forint összköltségű munkálatokra a kivitelező 60 hónap garanciát vállalt.

Átvehetők a zsákok

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. 2013. április 27-29-én megkísérelte a biológiailag lebomló szerves anyagok szelektív gyűjtéséhez szükséges zöld növényi hulladékgyűjtő zsákok térítésmentes átadását. Akik a megkeresés időpontjában nem tartózkodtak otthon, a következő helyeken vehetik át a zsákokat, munkaidőben 8-15 óra között.

Bővebben...

Az ALFI új arca

kr kispiszkosA múlt héten a felújítás alatt lévő Bethlen Gábor úti ALFI üzletről közöltünk pillanatképet. Most a jövőt mutatjuk be, ilyen lesz az egykori ,,Kispiszkos” bejárata.

Közmeghallgatás

TISZAÚJVÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

Közmeghallgatásokat tart az alábbiak szerint:
Tisza-part városrészben
2013. május 14-én (kedden) 16,00 órakor
Tisza-parti Szabadidőház Ifjúsági Klubja (Neumann János u. 1.)

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477