Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Más lesz a „Kispiszkos”

kr kispiszkosAz Alfi-Ker honlapján az szerepel ugyan, hogy felújítás miatt tart zárva tiszaújvárosi üzletük, de mint felvételünkön látszik, ennél többről lehet szó. Az biztos, eltűnt a legendás, helyben csak „Kispiszkosként” emlegetett épület. Két hónap múlva kiderül, mi lesz helyette.

Játszótéri felújítások

kr jatszoterFolyamatosan újítja fel a város 32 játszóterét a Városgazda Kft. A biztonsági szabályoknak, előírásoknak is meg kell felelni, de közben a javításokat is el kell végezni.A Városgazda Kft. munkatársai most a KRESZ park melletti játszótér teljes körű felújítását végzi. Két éve új biztonsági előírások vannak, ezért több játékelemet is cserélni kell, át kell alakítani.  

Bővebben...

Véradás a könyvtárban

Véradást szervez a Vöröskereszt Tiszaújvárosi Területi Szervezete május 3-án, pénteken 8-tól 16 óráig. A helyszín a Hamvas Béla Városi Könyvtár. A véradók személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és a TAJ kártyájukat vigyék magukkal, és a szervezők kérik, hogy a véradás előtt feltétlenül étkezzenek!

Égtek a vezetékek

Múlt csütörtökön tűz ütött ki a TVK ipartelep területén - kaptuk a tájékoztatást a katasztrófavédelemtől. A tüzet rövid időn belül eloltották, senki sem sérült meg, veszélyes anyag nem került a levegőbe.  A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság főügyeletére érkezett a bejelentés, hogy a TVK ipartelep  területén tűz keletkezett.

Bővebben...

Nyitott kapuk

Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja alkalmából 2013. május 04-én „Nyitott kapuk” napját tartunk a Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. Ezen a napon a laktanyába érkező látogatók megismerkedhetnek a tűzoltók mindennapi életével, munkájával, eszközeivel.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477