Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hármas karambol

kr balesetA 35 -ös úton Sajószöged belterületén három autó ütközött össze a múlt csütörtökön a reggeli órákban.  A baleset okozója egy 20 éves Sajópetriben élő fiatalember volt, aki vélhetően elaludt a volánnál, és áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba. Először egy Toyotával ütközött, amit egy tiszaújvárosi 20 éves lány vezetetett, majd továbbsodródva az úton, frontálisan ütközött egy Chevrolet-val, melynek egy tiszaújvárosi férfi volt a sofőrje. A balesetet okozó autó a kerékpárút felé sodródva a szalagkorlátnál állt meg. A balesetben csak a vétkes járművezető sérült meg könnyebben. Az anyagi kár jelentős.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477