Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bolgár ismét az élen

Április 6-án az ELTE-n rendezték a kémia Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny országos döntőjét. A tiszaújvárosi Eötvös középiskolát Bolgár Péter 12. H osztályos tanuló képviselte, aki ismét első helyezést ért el.
 Az országos döntő laborfeladatokból állt, de a végső helyezés kialakításában a megyei forduló eredményeit is beszámították. Péter ismét nagy fölénnyel nyerte a versenyt. A felkészülésben tanára, Kissné Ignáth Tünde segítette.
A hír megjelenésekor már Üzbegisztánban versenyez Peti, ahol a magyar csapat egyik tagjaként hazánkat képviseli a Mengyelejev Kémiai Diákolimpián. Reméljük, onnan is fényesen csillogó éremmel tér haza.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477