Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Zenével nyitnak

A Tiszaújvárosi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat 2013. április 26. és június 21. között Lengyel Ismeretterjesztő Napok címmel, öt alkalomból álló előadás-  és bemutatósorozatot szervez. A rendezvényen az érdeklődők megismerkedhetnek a magyarországi lengyelséggel, a lengyel - magyar történelmi kapcsolatokkal és a lengyel kultúrával is.

Bővebben...

Bolgár ismét az élen

Április 6-án az ELTE-n rendezték a kémia Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny országos döntőjét. A tiszaújvárosi Eötvös középiskolát Bolgár Péter 12. H osztályos tanuló képviselte, aki ismét első helyezést ért el.
 Az országos döntő laborfeladatokból állt, de a végső helyezés kialakításában a megyei forduló eredményeit is beszámították. Péter ismét nagy fölénnyel nyerte a versenyt. A felkészülésben tanára, Kissné Ignáth Tünde segítette.

Bővebben...

Haltelepítés a tavakba

kr halNagy mennyiségű, 26 mázsa pontyot telepített horgászvizeibe a Zabos Géza Horgász Egyesület. Az időjárás miatt elmaradt a tavaszi első telepítés, így a márciusra tervezett halmennyiséget - 2000 kilogrammot - az áprilisi, májusi és júniusi telepítésekhez adja hozzá az egyesület.  

Bővebben...

Véradás a könyvtárban

Véradást szervez a Vöröskereszt Tiszaújvárosi Területi Szervezete május 3-án, pénteken 8-tól 16 óráig. A helyszín a Hamvas Béla Városi Könyvtár. A véradók személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és a TAJ kártyájukat vigyék magukkal, és a szervezők kérik, hogy a véradás előtt feltétlenül étkezzenek!

Hármas karambol

kr balesetA 35 -ös úton Sajószöged belterületén három autó ütközött össze a múlt csütörtökön a reggeli órákban.  A baleset okozója egy 20 éves Sajópetriben élő fiatalember volt, aki vélhetően elaludt a volánnál, és áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba. Először egy Toyotával ütközött, amit egy tiszaújvárosi 20 éves lány vezetetett, majd továbbsodródva az úton, frontálisan ütközött egy Chevrolet-val, melynek egy tiszaújvárosi férfi volt a sofőrje.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477