Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Forgalomkorlátozások, útlezárások

Tisztelt Járművezetők!
A Mentő-gépjárművezetők III. Országos Ügyességi és Szakmai Versenyéhez kapcsolódóan forgalomkorlátozás lesz április 26-án (péntek) 12.00 – 13.00 óra között a felvonulás útvonalán: Széchenyi út – Kazinczy út – Bethlen út  - Városháztér.

Bővebben...

Életpálya-díjas TVK-sok

kr tvk 2A Szépművészeti Múzeum adott otthont április 8-án a MOL-csoport egyik legrangosabb eseményének, az Életpálya díjátadó ünnepségnek. A rendezvényen három TVK-s munkavállaló is érdekelt volt.Idén összesen húszan vehették át ünnepélyes keretek között a pénzjutalommal, plakettel és emlékgyűrűvel járó kitüntetést Molnár Józseftől, a MOL-csoport vezérigazgatójától és az adott divízió, vagy vállalat első számú vezetőjétől.

Bővebben...

Bölcsődei nyílt nap

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ szeretettel várja 2013. április 20-án 10 órától 12 óráig tartó „Bölcsődék napja” rendezvényére a város bölcsődés és leendő bölcsődés kisgyermekeit és szüleit.

Bővebben...

Biztonság Napja ötödször

kr bnVárosunkban ötödik alkalommal rendezik meg a Biztonság Napja elnevezésű programot. A rendezvény április 27-én, szombaton 14 órakor kezdődik a résztvevő szervezetek felvonulásával, majd a Városháztéren az ünnepélyes megnyitóval, KRESZ- és ügyességi kerékpáros versennyel, látványos mentési bemutatókkal folytatódik. A programban résztvevő szervezetek kiállítják technikai eszközeiket, járműveiket. Alapfokú újraélesztés, elsősegélynyújtás, sebek ellátása, habparty, tálca tűzgyújtás, bűnmegelőzési és fegyverzeti bemutató, kutyás és motoros járőrbemutató, valamint henna és arcfestés színesíti az eseményt.

Bővebben...

Fiatal kikelet

kr disztoHektikus az időjárás és a vízállás is térségünkben, hol eső esik, hol a nap süt,  egyszer apad, másszor árad. Túláradó örömmel gázoltak a dísztóba a képen látható fiatalok is. Ezt azért nem kellene!


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477