Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Alapítványi bál a Hunyadiban

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Hunyadi-bált, melyet ez alkalommal április 19-én, pénteken 19 órától, a Hotel Phőnix éttermében tartanak. Belépőjegyek elővételben kaphatók 4000 forintért, amely egy pohár pezsgőt, és egy finom vacsorát foglal magában. A jó hangulatról jelenlegi és egykori hunyadis diákok gondoskodnak, a műsort követően élőzenére rophatják a táncot a vendégek. A bál bevételét a Gyermekeinkért Alapítvány céljainak megvalósítására fordítják. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Megújul a Tompa út

kr utfelujitasHosszú várakozás után április 2-án megkezdődött a Tompa Mihály út felújítása. Közel 15 millió forintból mintegy 600 méter hosszú és 6 méter széles szakaszt javítanak ki.A munkák során megfelelő szintbe emelik a víznyelőket, majd az aszfalt felmarása után kijavítják és újrabetonozzák a süllyedéseket. Az aszfaltozás április végén kezdődik.

Bővebben...

Veszélyes hulladék

kr veszelyesAz idén is folytatódik az önkormányzat és az Ecomissio Kft. közös akciósorozata, melynek során a lakosság negyedévente ingyenesen szabadulhat meg a háztartásban felhalmozódott veszélyes hulladéktól.A 2013. évi első begyűjtés hétfőn kezdődött és ma ér véget Tisza-part városrészben. A lakosság a Neumann János utcai parkolóban lévő gyűjtőponton 18 óráig adhatja le a veszélyesnek minősülő hulladékot.

Bővebben...

Még áll az erőmű

kr eromu alloEgyelőre nem indul újra a Tisza II. Erőmű. Az új tulajdonos jelenleg az állagmegóvást, az üzemkészség megőrzését tartja legfontosabb feladatának. Bráz György polgármester a Kistérségi Foglalkoztatási Tanács legutóbbi ülésén szólt arról, hogy tájékoztatást kér a Tisza Erőmű Kft. helyzetéről.

Bővebben...

Mit tehetnék érted?

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ által indított drogprevenciós szülőcsoport ma délután fél öttől tartja első foglalkozását, a Mátyás király út 34. sz. alatt. Érdeklődni, további információkat kérni a 49/544-575-ös telefonszámon lehet.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477